Thursday, March 28, 2024

TradeAds.eu – Bursa de reclame a lansat Programul de Referral

Must Read

Programul de Referral este o metoda simpla si eficienta prin intermediul careia va puteti monetiza mai bine site-urile din portofoliul dumneavoastra recomandand Bursa de Reclama vizitatorilor proprii.

Beneficiile pe care le obtineti:

  • daca sunteti inscris in Bursa de Reclama, primiti un anumit procent din profitul acesteia, profit realizat din activitatea de vanzare/cumparare a utilizatorilor referiti in sistem.
  • perioada de comisionare a profitului este de un an, aceasta perioada incepand in momentul in care utilizatorul referit in sistem devine activ.
  • in primele trei luni se castiga 40% din profitul Bursei de Reclama, iar in urmatoarele noua luni se va castiga un procent de 10%.

Activitatea de vanzare/cumparare:

– cumparare: suma de bani investita de campaniile celor care au fost referiti in sistem, daca cel referit actioneaza ca si advertiser.

- Advertisement -

– vanzare: suma de bani adusa de bannerele care au rulat pe spatiile celor referiti, daca acestia actioneaza ca si publisheri in sistem.

Cum va puteti inscrie?

  1. trebuie sa aveti cont in Bursa de Reclama.
  2. trebuie sa va alegeti unul dintre materialele de promovare in functie de design-ul site-ului si de dimensiunea spatiului in care va fi afisat.
  3. trebuie sa inserati codul pentru materialul de promovare ales pe site-urile dumneavoastra.
  • mai mult: zonele existente in bursa pot fi utilizate ca materiale de promovare prin intermediul bannerelor de backup setate la nivel de zona

banner_468x60_1

Cum functioneaza?

  • atunci cand vizitatorul unui site inscris in program da click pe unul dintre materiale de promovare pe care l-a vazut pe site-ul dumneavoastra, va fi directionat catre Bursa de Reclama.
  • vizitatorului i se va crea un cookie cu informatiile necesare inscrierii in Programul de Referral, iar valabilitatea acestui cookie se incheie in momentul in care perioada de activare se finalizeaza.
  • perioada de activare este de cinci zile din momentul in care noul utilizator da click. Mai exact, daca in termen de cinci zile vizitatorul acceseaza direct site-ul tradeads.eu si se inscrie in sistem, atunci intra in Programul de Referral.
  • noul cont inregistrat va fi asociat ca si referral proprietarului site-ului de unde vizitatorul a facut click.
  • atunci cand noul cont este activat in Bursa de Reclama, jucatorul incepe sa castige bani din activitatea de tranzactionare a noului utilizator inscris in Programul de Referral.

Cum incasati banii?

  • banii veniti din activitatea de tranzactionare a conturilor referite se vor acumula in contul de Publisher, la sfarsitul zilei, dupa ce se incheie activitatea de tranzactionare.
  • la consultarea contului de Publisher, banii din Programul de Referral apar similar incasarilor de pe zonele proprii, respectiv o singura intrare de bani/zi din programul de referral.
  • retragerea banilor din cont se face dupa regulile de efectuare a platilor catre publisheri.
  • bani inseamna numai moneda Euro. Moneda virtuala EuroNet, specifica programului Banner Exchange, nu face obiectul programului de referral.

Ce parere aveti despre Programul de Referral? Doriti sa ne oferiti sugestii pentru imbunatatirea acestui program?

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Vlad
14 years ago

asta chiar e utila…

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x