Thursday, March 28, 2024

Alege-ţi bijuteriile în funcţie de stilul tău vestimentar

Must Read
Indiferent dacă preferi bijuteriile supradimensionate şi colorate sau accesoriile fine, există câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a avea o ţinută deosebită.

Stilul boho-chic

Ai o fire boemă şi-ţi place să arăţi acest lucru prin vestimentaţie? Atunci alege şi bijuterii potrivite, cum sunt cele din lemn sau cele XXL.

Poţi opta pentru coliere la baza gâtului, suprapuse, cu bile mari, pietre strălucitoare sau lanţuri răsucite. Brăţările masive din lemn, colorate, purtate mai multe pe mână, îţi vor da un aer adolescentin.

Stilul clasic

- Advertisement -

Dacă ai o ţinută elegantă şi discretă, care nu iese din stilul clasic, alege accesoriile mici şi pe cele medii.

Acum se poartă bijuteriile asimetrice, colierele-fantezie care îmbină tăieturile dure cu cele rotunjite şi cerceii-fantezie, cu cristale multifaţetate.

Brăţările rotunde, subţiri, precum şi cele groase, dreptunghiulare sau pătrate, se potrivesc perfect acestui stil vestimentar.

Stilul romantic

Îţi place să porţi haine care-ţi accentuează feminitatea? Asortează-le cu accesorii sub formă de flori, fluturi, animăluţe. Optează pentru culori deschise şi pietre transparente, cu sclipiri aurii şi argintii.
Poţi alege dintr-o multitudine de modele, dar ţine cont ca acestea să fie discrete.

Bijuteriile simple din aur sau din argint se potrivesc perfect stilului tău, precum şi brăţările „brodate”, cele cu pietre sau cele simple, subţiri. Pentru ocaziile speciale, alege perlele la baza gâtului sau lungi, în mai multe straturi, şi cerceii mici.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x