Friday, March 29, 2024

Bijuteriile ideale pentru pielea bronzata

Must Read
Cui nu-i place vara? Soare, plaja, apa marii sarata si racoritoare… Pielea bronzata, relaxarea, vacanta… Pentru ca vara deja a venit si in sfarsit ne vom putea bucura de atingerea soarelui, este important sa ne gandim si ce fel de accesorii sunt potrivite pentru a face pielea bronzata sa straluceasca.

Si bineinteles ca dintre toate accesoriile, bijuteriile sunt cele mai apropiate de piele si cel mai usor mijloc de a ne pune in evidenta. Asta, bineinteles, daca stim cum sa ne alegem bijuteriile cele mai potrivite.

Dintre metale, cele mai potrivite pielii inchise la culoare sunt cele albe. Stii cat de bine arati vara intr-o rochie alba? Este valabil si pentru bijuterii. Contrastul intre pielea bronzata si metalul bijuteriei va atrage privirile si va starni tentatii.

In ceea ce priveste pietrele, alegerile disponibile sunt vaste. Dar poti alege una din cele trei directii de succes pentru a sublinia frumusetea naturala a pielii sarutate de soare.

Prima consta in alegerea de bijuterii colorate viu, combinate cu haine albe sau in culori aprinse. Vara este anotimpul exceselor in materie de tinute si cel mai potrivit moment sa te increzi in instinctul de moment, iar culorile vii si bijuteriile mari te vor face sa stralucesti.

- Advertisement -

Pentru a urma acest trend poti purta bijuterii cu Millefiori, in combinatii ametitoare de culori, ori Abalon colorat in valuri fascinante, sau poti alege frumosul violet al Ametistului pentru te va transforma intr-o clipa in printesa. Nici cu verdele aprins al Malachitului, cu albastrul infinit al Lapis Lazuli sau cu rosul pasional al Coralului nu poti da gres daca iti doresti o vara plina de culoare.

A doua directie demna de urmat pentru a iti scoate in evidenta frumusetea fierbinte este sa recurgi la simboluri specifice verii. Nimic mai potrivit pentru a te simti deja pe plaja insorita decat o bijuterie din cochilia unei vietati marine. Melcii decorativi, Scoicile Cowry, Motherpearl, Sideful , Ochiul lui Shiva sunt unele dintre cele mai populare alegeri.

A treia directie este si cea mai discreta, si vei emana prin toti porii lux si romantism. Este potrivita mai ales pentru ocazii speciale si pentru seri de neuitat. Daca vrei sa fii cea care lumineaza o seara de vis, incearca bijuteriile cu Perle albe, sau chiar cu Perle Negre. Cuartul roz, cu stralucirea lui delicata, Agatul, care va atrage priviri admirative cu albul lui stralucitor, Aventurinul verde, in nuante pastelate, frumusetea subtila a Pietrei Lunii, si Ambra, in culori calde vor provoca pasiuni fierbinti.

Cu siguranta tu vei reusi sa faci alegeri de bijuterii care sa ti se potriveasca tie si care sa te faca sa te simti ca o printesa, iar o combinatie intre cele trei directii iti va asigura momente incantatoare vara asta.

Te-am convins ca este momentul pentru o innoire a continutului cutiei tale de bijuterii? Bocane.ro este alegerea cea mai potrivita.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x