Friday, April 19, 2024

Cei mai ieftini blugi de firma

Must Read
A inceput sezonul in care toata lumea este cu ochiul dupa pantaloni casual, in special dupa blugi. Chiar daca exista o multime de magazine care ofera reduceri substantiale, nu o sa gasesti nicaieri blugi Pimkie, Zara sau Bershka la un pret mai bun decat in magazinul online Refashion.ro.

Refashion.ro a adus produse noi de la brandul Pimkie, peste 250 de modele printre care se afla si cateva zeci de perechi de blugi ieftini de firma.

Albastru sau negru? Care este culoarea ta preferata? Orice ai alege sa stii ca ai facut o alegere pe cinste, deoarece aceste modele sunt extrem de cautate in afara si putine sunt cele care au parte de ele, fiind produse in stoc limitat. Doua perechi de blugi moderni pentru fete in tendinte. Sunt model conic, usor stransi jos, la glezne. Alege noua gama de produse la cele mai ieftine preturi de pe piata.

Cand vine vorba de Pimkie si de produsele fabricate de acestia este inevitabil sa nu pomenim si de calitatea lor, deoarece ei sunt printre singurele firme care pun mare accent pe acest aspect si nu e deloc rau, suntem de parere noi. Esti tanara, esti frumoasa?

De ce sa nu fii si eleganta, mai ales acum cand ai ocazia sa-ti cumperi 3-4 perechi la pret de una! Asorteaza aceste modele la adidasi albi de la Adidas si la un top cochet.

- Advertisement -

Revenim la blugii conici, semn ca anul acesta vei mai avea parte de ei si in alte postari pe site, dar si pe podiumurile de moda. Merg purtati in diferite locuri si la cele mai diverse ocazii: daca la scoala ii poti purta cu adidasi si pantofi sport, in club sau in oras se potrivesc de minune cu botine.

Blugii de culoare gri au revenit in tendinte in 2012 si la Kurtmann sunt cu siguranta cei mai ieftini blugi de firma.

In acelasi magazin mai puteti gasi modele asemanatoare, dar si jeansi negri taiati sau cu franjuri, deosebit de cool in randul fetelor din ziua de azi. Produsele de mai sus se potrivesc persoanele tinere ce isi doresc sa formeze noi tinute de purtat in viata de zi cu zi la preturi reduse.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x