Friday, March 29, 2024

Pantofi si cizme pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015

Must Read
Cum pantofii si cizmele sunt la fel de importante ca imbracamintea in sezonul de toamna-iarna, iata tendintele in moda pentru 2011-2012.

Magazine recomandate de noi:
www.comodo.ro ; www.matar.ro ; www.depurtat.ro

1. Cizme de blana sintetica
Cum toamna si mai ales iernile sunt friguroase in majoritatea tarilor de pe glob, o pereche de cizme de blana, ideal sintetica, va fi alegerea perfecta si practica.

2. Ghete inalte cu snur
Snururile sunt la moda in sezonul toamna-iarna 2011-2012, astfel ca ghetele inalte cu snur impletit intra in tendinte. In afara de faptul ca arata foarte bine, aceste ghete sunt si foarte confortabile.

3. Pantofi cu catarame
Pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012, cu cat ai mai multe catarame la pantofi, cu atat mai bine, spun designerii. Cataramele sunt un accent vizual interesant, nu numai o modalitate buna de a inchide un pantof.

1.
2.
3.

4. Pantofi stiletto
Pantofii cu toc stiletto inalt si foarte ascutit nu intra la categoria pantofilor comozi sau usor de purtat, insa nu putem sa negam faptul ca arata pur si simplu bestial. Tocurile ascutite sunt la moda si la pantofi si la ghete in sezonul toamna-iarna 2011-2012.

- Advertisement -

5. Tocuri groase
Desi pantofii sau cizmele cu toc stiletto arata superb, incaltamintea cu toc gros este mult mai confortabila. Multe femei prefera sa se simta bine si in siguranta in timpul zilei si sa pastreze pantofii deosebiti pentru ocazii speciale, motiv pentru care tocurile groase sunt in tendinte in toamna-iarna 2011-2012.

6. Wedges
Acest timp de patofi wedges, cu tocul prelungit in talpa nu prea mai este la moda, insa faptul ca sunt practici ii mentin inca in atentia designerilor. Wedges sunt categoric inca in tendinte, mai mult fortat, dar exista.

7. Cizmele inalte, peste genunchi
Cizmele inalte pana peste genunchi sunt o ramasita importanta a sezonului trecut, cand erau purtate atat de vedete cat si de femei obisnuite. Din fericire, aceste cizme sunt inca in tndinte pentu sezonul toamna-iarna 2011-2012.

8. Combinatia toc inalt cu platforme
Categoric nefeminin, aceasta combinatie arata sic si interesant. Desi nu denota feminitate, platformele cu toc sunt la moda si se poarta si pe strada din ce in ce mai mult.

9. Combinatii de culori
Nu te sfii sa iti cumperi pantofi cu conbinatii de doua sau mai multe culori – sunt categoric in trend, parca pentru a mai incalzi si inviora nuantele terne si gri ale sfarsitului de an.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x