Thursday, March 28, 2024

Sfaturi pentru alegerea si aranjarea unei esarfe sau al unui batic

Must Read
Esarfele sau baticurile sunt accesorii la moda de ceva timp deja. Esarfa potrivita, aranjata cum trebuie, poate ascunde un defect fizic sau poate imbogati o tinuta; da un aer clasic si plin de stil oricarei vestimentatii.

In plus, un batic sau o esarfa cu buline te face sa pari mai tanara. Iata cateva sfaturi pentru alegerea si aranjarea unei esarfe sau al unui batic.

Daca ai soldurile mai late decat linia umerilor, alege o esarfa voluminoasa pe care sa o legi in jurul gatului.
Daca ai un gat foarte subtire, o esarfa sau un batic elegant, de dimensiuni mari si eventual cu imprimeuri supradimensionate, te va ajuta sa ascunzi acest defect.

Magazine recomandate de noi:
www.bocane.ro ; www.fashionshoes.ro

Ca sa pari mai inalta sau mai slaba, puneti o esarfa lunga in jurul gatului, fara sa o legi. Daca vreo sa porti blugi, esarfa trebuie sa fie subtire, scurta si cu un imprimeu de mici dimensiuni.

O regula spune ca esarfa trebuie sa aiba o culoare asortata cu cea a ochilor sau curelei.

- Advertisement -

Esarfele din matase pot fi prinse cu o brosa; brosa se poarta numai la o esarfa sau la un batic fara imprimeuri, intr-o singura culoare. O esarfa cu imprimeuri poate fi prinsa cu un ac decorativ.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x