Friday, March 29, 2024

Mesaje de dragoste frumoase pentru indragostiti – Cuvinte de iubire pentru Ziua Indragostilor, Sfantul Valentin sau Dragobete 2012

Must Read
Se apropie ziua indragostitilor sau mai bine zis – zilele indragostitilor, asta pentru ca noi romanii avem pe langa Dragobete si sarbatoarea „imprumutata”, Valentine’s Day. Daca doresti sa iti impresionezi perechea in una din aceste zile si ai nevoie de cateva idei de texte de iubire mai originale si mai noi, mai jos iti propunem cateva idei pentru niste mesaje de dragoste frumoase.

Alege sa cinstesti impreuna cu sufletul tau pereche sentimentul iubirii si nu ezita sa ii spui persoanei iubite cat de mult tii la ea si cat de mult apreciezi ca a ales sa isi petreaca viata alaturi de tine. Sarbatoreste magia iubirii alaturi de persoana draga inimii tale si trimite-i un mesaj de Sfantul Valentin original si plin de emotie, de dragoste patimasa.

Daca insa esti printre cei care inca nu ti-ai gasit parechea sau pur si simplu inca nu ai reusit sa iti marturisesti iubirea fata de persoana draga, sarbatoarea Sfantului Valentin si Dragobetele iti poate fi de ajutor. Una dintre aceste zile iti vor crea posibilitatea ca intermediul acestor mesaje de Sfantul Valentin 2012 sa iti declari iubirea.

Poti sa-i trimiti persoanei iubite pe mess texte pline de dragoste de Sfantul Valentin si Dragobete sau sa-i trimiti un sms pe telefon. Poti de asemenea sa folosesti aceste mesaje de Sfantul Valentin si ca statusuri pe mess. Alege sa-ti impartasesti iubirea de Ziua Indragostitilor!

Iata cateva mesaje de iubire pasionala, pasiune pusa in cuvinte frumoase, cuvinte de dragoste care sa exprime cel mai bine dragostea pentru EL sau EA.

- Advertisement -

– Zambetul tau este rasaritul meu, sarutul tau cald este apusul meu. Iti multumesc pentru ca ai ales sa-ti imparti viata cu mine!

– Daca iubirea este lucru maret si nu exista altceva care sa o eclipseze atunci ceea ce eu simt pentru tine este de ne distrus de catre nimic si catre nimeni!

– Cand sunt cu tine ma simt in al 9-lea cer. Mi-am dat seama ca atunci cand nu sunt cu tine nu fac decat sa imi doresc sa fiu mereu cu capul in nori.

– Este acea zi speciala a anului cand inimile si florile sunt oferite celor pe care ii iubesti. Fii iubirea mea!

– Mi s-a intamplat ceva minunat! Initial a fost un vis, dar acum a devenit realitate. Visam o poveste de dragoste deosebita dintre un El si o Ea… Povestea a devenit realitate in ziua cand te-am intalnit pe tine.

– Tu esti unicul meu vis. As vrea sa te strang asa de tare in brate, incat tu si eu sa devenim o singura persoana, un singur suflet.

– Dragostea nu consta in cat de mult timp am fost impreuna, nici cat demult am daruit sau am primit, ci cat demult ne apreciem unul pe celalalt. Happy Valentine’s Day iubirea mea!

– Nu am averi de daruit, am doar o inima iubitoare care iti spune Te iubesc!

– Frumusetea ta ma uimeste, ochii, buzele, picioarele tale, tot… dar nimic nu compara cu sufletul tau care ma vrajeste definitiv. Te iubesc!

– Mi-ai aratat ce inseamna iubirea, m-ai tinut de mana si mi-ai aratat paradisul. Te iubesc mereu in fiecare zi mai mult! Happy Valentine’s Day.

– Daca as putea fi orice in lume as alege sa fiu o lacrima… o lacrima ce ia nastere din frumosii tai ochi, iti mangaie obrajii fini si poposeste pe buzele tale fierbinti.

– O viata fara dragoste este ca un an fara primavara. Tu aduci primavara in sufletul meu. Imi doresc sa nu treaca niciun anotimp pe care sa nu-l petrec alaturi de tine.

– Iubirea nu este o competitie de castigat sau de pierdut ci un sentiment care te face sa iti pese de cineva mai mult decat de propria persoana.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x