Friday, March 29, 2024

Ziua Îndrăgostiților – Mesaje noi pentru Valentine’s Day și Dragobete

Must Read
Atât Sfântul Valentin (Valentine’s Day) cât și ziua de Dragobete sunt două zile speciale, în care dragostea îi va cuprinde pe toți parcă mai arzător ca niciodată. Când ești îndrăgostit, totul în jur ți se pare mai frumos și fiecare zi specială te face să te bucuri că poți să strigi parcă în gura mare fericirea pe care o trăiești.

Pentru cei care doresc ca în ziua de Sfantul Valentin sau de Dragobete să trimită mesaje sau să-și afișeze la status un text frumos de dragoste pentru ca toata lumea să știe că ei sunt îndrăgostiți și fericiti, am făcut o selecție cu unele dintre cele mai romantice mesaje pentru ziua Îndrăgostiților.

Atunci când iubești este normal să devii mai romantic și mai ales în aceste zile de sărbătoare a iubirii.

Poti alege să-ți păstrezi sentimentele doar pentru persoana dragă tie, dar și pe aceasta un mesaj frumos de dragoste trimis de Valentine’s Day și de Dragobete o va face și mai fericită. Împarte starea de euforie pe care ti-o dă dragostea și arată persoanei iubite cât de mult o iubești dacă se poate în fiecare zi!

Iată câteva texte pentru mesaje și statusuri, dintre cele mai noi, pentru Ziua Îndrăgostiților, din care te poți inspira:

- Advertisement -

– Fără dragostea ta ma simt orfan în toate, fără pasiunea ta mă simt ca un foc mistuit în vânt. Vreau să fi perechea mea pe viață și în inimile noastre să ardă mereu flacăra iubirii!

– Când Soarele nu strălucește pe cer lumea este tristă, dar eu nu pot fi fericit decât numai când sunt cu tine. Nimic nu strălucește mai puternic pentru mine decât dragostea ta.

– Aș vrea să pot să opresc timpul, să-ți spun cât de mult Te Iubesc! Te-am iubit și în trecut, te iubesc și acum și te voi iubi mereu!

– De când te-am văzut prima dată, scânteile din ochii tăi m-au cucerit, acum ele mi-au cucerit inima, care arde deja în flăcări pentru tine!

– Să învăț să te iubesc mi-a luat ceva timp, dar a meritat pentru că acum știu că va fi pentru totdeauna. Te voi iubi și respecta pentru tot restul vieții mele pentru că meriți iubirea mea!

– Nu știu să-ți spun în cuvinte multe ce simt pentru tine, dar primește aceste două simple cuvinte, care pot însemna mai mult decât orice alte declarații: Te iubesc!

– Te iubesc atât de mult încât doar te rog să-mi acorzi viața ta pentru a-ți demonstra în fiecare zi acest lucru!

– Tu ești singura care mă faci să simt că trăiesc, tu ești singura care mă face să rostesc: Te iubesc!

– A iubi înseamnă a suferi. Eu sufăr în fiecare clipă când nu ești langă mine. Te iubesc!

– Nu-i niciodată prea târziu / O poartă să deschizi iubirii / Și lângă cine-ți este drag / Să mergi pe drumul fericirii! Eu vreau să merg pe acest drum numai și numai cu tine!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x