Thursday, March 28, 2024

Carti pentru tatici (recomandari)

Must Read
In era internetului si al vitezei, cand fiecare minut este numarat, putini apuca sa mai citeasca…

In cazul taticilor e foarte recomandata citirea cartilor de specialitate deoarece, astfel, vor fi mult mai informati, vor stii ce sa faca si cand sa faca, vor stii la ce sa se astepte si asa mai departe.

Pentru voi, m-am hotarat sa fac o lista de carti pentru tatici pe care le veti putea achizitiona online sau din librarii.

promo_12751jpg1. Tata la minut (Spencer Johnson)

Tata la Minut constata ca se pricepe mai bine sa dea sfaturi decât sa fie parinte. Atunci începe sa învete din greseli cum sa fie mai bun. La început, învata un mod mai eficient de disciplina – Mustrarea la Minut. Apoi copiii îl ajuta sa descopere alte doua metode si mai importante – Laudele la Minut si Scopurile la Minut. Folositi aceste metode simple si practice si eforturile dvs. de a va educa copiii vor fi mai putin obositoare si mai eficiente. Iar copiii se vor simti mai bine cu ei însisi si chiar se vor comporta mai frumos.
comandap_on
promo_9213

2. Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta (Alain Braconnier)

Taţii îşi iubesc uneori prea mult fiicele? Ştiu ei oare să le iubească aşa cum ar trebui? Tatăl are o influenţă decisivă asupra viitorului fiicei lui, asupra femeii care va fi, asupra alegerilor de viaţă pe care le va face. Pentru fiice, relaţia cu tatăl lor este determinantă şi aşa va rămâne şi atunci când ele vor deveni mame, iubite, soţii. Pentru ca taţii şi fiicele să se întâlnească şi să se înţeleagă reciproc, e nevoie adesea de o viaţă întreagă.
comandap_on
promo_2623

- Advertisement -

3. Așa tată, așa fiu? – 12 povestiri despre băieți și tații lor (Kingfisher)

Nimeni nu-i pune mai multe intrebari unui tata decat fiul sau si nicio alta carte nu ofera mai multe variante de raspuns! Aceasta antologie unica exploreaza, in fiecare pagina, cu mult umor, intelepciune si farmec, relatiile dintre fii si tatii lor. Vei descoperi tati devotati, fii iubitori, tati cu secrete si fii cu propriile dileme. Baietii isi doresc un tata pe care sa il respecte, un tata care sa-i aprobe si care sa-i iubeasca. Isi doresc, de asemenea, un tata caruia sa i se opuna.
comandap_on

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x