Thursday, March 28, 2024

Cele mai frumoase 8 modele de genti

Must Read
Gentile sunt accesoriul emblema al stilului personal, iar varietatea de modele creative propuse de casele de moda in acest sezon confirma statutul de piesa versatila.

De la texturi metalice la nuante neon sau aplicatii de inspiratie rock, geanta traverseaza intreaga ierarhie a luxului eclectic.

Iata care au fost cele mai interesante modele prezente pe catwalk.

Geanta cu maner

Un must-have pentru stilul office, geanta cu maner s-a inscris, cum ne-a obisnuit, in tiparele elegantei absolute. Cromatica a ramas, cu precadere, una simpla, designerii mizand pe nuante neutre, nonculori sau pasteluri feminine. Rigida, practica si geometrica, geanta cu maner indeplineste toate atributele unei piese in care merita sa investesti.

 Prada  Louis Vuitton
 Moschino  Roberto Cavalli

Modele hibrid

Creativitatea rezida, adesea, in maniera in care reinventam piesele existente deja in garderoba noastra. Gentile cu maner rigid au fost transformate, pe catwalk-ul primaverii 2012, in clutch-uri supradimensionate. Modelul bicromatic propus de Balenciaga, nuantele neon promovate de Iceberg si textura metalizata a la Nina Ricci au reprezentat gentile must-have pe care le poti purta in varianta duala, fie utilizand manerul, pentru un stil business, fie abordandu-le in stilul chic al plicului XXL.

- Advertisement -
 Balenciaga  Nina Ricci
 Iceberg  Iceberg

Clutch-urile supradimensionate

Modelele de plic cu o dimensiune considerabila ne fac sa uitam de minimalismul clutch-urilor de inspiratie retro. Opteaza pentru modele eclectice, cu print-uri care atrag atentia si care fac o declaratie despre stilul tau personal. Acestea sunt noile accesorii statement ale sezonului estival.

 Anna Sui  Derek Lam
 D&G  Prada

Imprimeuri ludice

La Moschino, celebrarea iubirii in forma grafica a impodobit clutch-urile supradimensionate propuse de aceasta casa de moda versatila. Pentru extravaganta Miuccia Prada, funditele in detaliu 3D sau masinile imprimate au devenit noul reper al originalitatii in materie de genti. Iar stilul Versace se traduce, in acest sezon, in print-uri inspirate din lumea marina. Ludicul este punctul de referinta al creativitatii.

 Moschino  Prada
 Prada  Versace

Stil oriental

Stilul opulent care aminteste de arta orientala a stat la baza colectiilor D&G si Iceberg. Le poti asocia cu naunte neon, cu print-uri la fel de indraznete sau la tinute uni.

 D  & G

Nuante puternice

Culoarea este regula obligatorie de stil in acest sezon. Daca ne raportam la genti, oferta este bogata si surpinde cu fidelitate optimismul estival. Albastru cobalt, portocaliu, galben neon sau verde smarald sunt nuantele care vor scoate din anonimat tinutele tale de zi cu zi. Nu rata experimentul colourblocking si realizeaza combinatii indraznete, surprinzatoare si ultra-fashion.

 BCBG  Louis Vuitton
 Matthew Willamson  Oscar de la Renta

Aplicatii glam

De la tintele rock propuse de Versace la extravagantele paiete care au decorat modelele de genti propuse de Missoni si Derek Lam. Nu limita acest model de genti la tinutele de seara, ci abordeaza-le in tinute chic, care traduc pasiunea pentru textura care a dominat catwalk-ul 2012.

 Derek Lam  Missoni
 Missoni  Moschino
 Versace  Versace

Texturi metalizate

Metalicul se afla pe modelele de genti propuse de Iceberg, Diesel si Topshop printr-o secventa intensa de tuse glam. Investeste in plicuri argintii sau aurii si nu ezita sa le combini cu alte accesorii care redau cultul pentru metalic. Granita dintre auriu si argintiu nu mai este solida in acest sezon, asa ca incearca sa experimentezi. Opteaza si pentru culori indraznete, metalizate.

 Diesel  Topshop

Pe tine ce modele te-au impresionat?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x