Friday, April 19, 2024

Costume de baie: tendinte 2012

Must Read
Daca sunteti o persoana cu forme plinute si totusi va doriti sa aratati foarte bine pe plaja, specialistii de la firma Maxwell va recomanda cateva tipuri de costume de baie potrivite taliei dumneavoastra, informeaza realsimple.com.

Iata cele cateva modele de costume de baie recomandate de specialistii in materie, din cadrul firmei Maxwell, pentru doamnele cu forme plinute si senzuale:

Costum de baie dintr-o singura piesa BODEN

daca v-ati saturat sa va tot ascundeti burtica atunci cand iesiti pe plaja, va recomandam acest costum de baie dintr-o singura piesa, care nu face nimic altceva decat sa va modeleze formele; este disponibil in culorile rosu, negru, albastru marin, albastru laguna.

Acest costum de baie poate fi accesorizat cu: rochita scurta de plaja din in cu motiv floral; geanta pentru plaja multimotiv in diverse culori pastel; sandale argintii; papuci albi de plaja cu motiv floral; ochelari de soare negri; esarfa matase in diverse culori.

Iluzionistul de la Tommy Bahama

costum de baie dintr-o singura piesa, disponibil in 2 culori – negru si roz, prevazut cu un sistem special de inchidere si un snur subtire care urmeaza linia curba a pieptului urcand usor pe gat da o forma sexi, la prima vedere.

In zona abdomenului acest costum de baie are o insertie dintr-un material special care modeleaza abdomenul, facandu-l sa para extraordinar de plat.

Aceasta gama de costume de baie poate fi intregita si de multe alte modele, dar cele ce v-au fost prezentate sunt modelele de top pentru acest an ple plajele din intreaga lume, relateaza realsimple.com.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x