Friday, March 29, 2024

Ce isi doresc barbatii?

Must Read
In materie de stil, bineinteles. Nu am vrea sa pasim, din neatentie, intr-o zona necunoscuta si sa ne hazardam in presupuneri la fel de profane pe cat sunt si cele ale domnilor despre dorintele sexului (mai) frumos.

Asa ca putem pune, eventual, problema, despre ce isi doresc dumnealor in materie de aspect, tinuta si trenduri. Bine ar fi sa ne spunem si noi punctul de vedere. Ca doar frumusetea este in ochii privitorului…
Si ce domn nu se simte la apogeul stilistic atunci cand trece increzator prin fata unei doamne care il admira?

Mai jos vom afisa un set de reguli simple si usor de urmat pentru orice domn care doreste sa impresioneze prin stil:

  • Regula 1: Simte-te bine in pielea ta! Niciodata o haina incomoda sau in care nu te simti confortabil, fizic sau psihic, nu va arata bine. Pe de alta parte, putina noutate nu strica niciodata, asa ca nu te sfii sa experimentezi.
  • Regula 2: Urmareste trendurile, dar nu le lasa sa iti intunece stilul propriu! Nimic mai sexy decat un barbat care stie ce ii place si ce ii sta bine.
  • Regula 3: Calitate! Mai putin important numele firmei si mai insemnata calitatea pe care o simti. Probeaza, simte daca hainele iti sunt comode, daca materialele au o textura placuta pe pielea ta, si mai ales daca simti ca un lucru te multumeste. O doamna te vede intai pe tine si mai niciodata eticheta hainelor tale.
  • Regula 4: Accesorizeaza! Nu, accesoriile nu sunt numai pentru femei. Si nu ma refer neaparat la bijuterii. Nu tuturor barbatilor le plac sau li se potrivesc. Mai ales daca tinutele tale nu au accente de culoare in general, accesoriile pot pune „punctul pe i” pentru stilul tau. Incearca o cravata de matase, purtata lejer, chiar si pentru o tinuta casual. Excelente adaugiri la stilul tau sunt si portofelele sau curelele din piele de aligator, rechin sau pisica de mare. Si nici nu mai spun de o pereche de butoni de argint si o cravata din matase de Como, lucrata manual, pentru o ocazie speciala.

Speram ca te-am ajutat in alegerea tinutelor pentru noul sezon si iti recomandam accesoriile barbatesti disponibile pe www.Bocane.ro.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x