Friday, March 29, 2024

E-lichidul vegetal pentru tigari electronice

Must Read
Natural, cu diverse arome si concentratii de nicotina, e-lichidul vegetal pentru tigari electronice este un produs original, fara a avea substantele nocive din tutun. E-lichidul vegetal poate fi folosit la toate tipurile de tigari electronice.

Ce este e-lichidul vegetal

E-lichidul este un lichid vegetal folosit la tigari electronice. Nu contine propilen glicol, care este inlocuit cu glicerina vegetala. Diferenta intre propilen si glicerina vegetala la lichidele pentru tigari electronice este data de cantitatea de vapori.

Lichidul vegetal vaporizat de tigara electronica scoate o cantitate mare de vapori si nu are reactii adverse. E-lichidul vegetal din tigarile electronice contine glicerina vegetala, apa pura, etil maltol, care confera aroma, si nicotina, extrasa din tutun.

Ce arome are e-lichidul vegetal pentru tigarile electronice

- Advertisement -

E-lichidul vegetal pentru tigarile electronice poate fi de mai multe arome si cu concentratii variate de nicotina. Astfel, poti alege nicotina in concentratii High, Medium si Low. De asemenea, poti alege e-lichid fara nicotina.

Dintre arome ai de ales intre Kent, Marlboro, Davidoff, Dunhill, Camel, Pall Mall, tabac, menta, vitamine, coenzima Q10, scortisoara, Red Bull, trandafir, pepene galben, capsuni, cirese, piersica, vanilie, mere, cafea, ciocolata, pipa, caramel, coniac sau havana.

Cat timp iti ajunge o sticluta de e-lichid

E-lichidul vegetal pentru tigarile electronice vine ambalat in sticlute de 10 si 30 de ml. Dispun de protectie la capac pentru a nu putea fi desfacute de copii. O sticluta de 30 de ml ajunge pentru o luna de zile. E-lichidul poate fi folosit pentru orice model de tigara electronica.

Lichidul vegetal comercializat este original, importat direct de la Dekang si are raport toxicologic.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x