Friday, March 29, 2024

Esti o fashionista eco? Atunci iti poti cumpara pantofi din plastic de la Gucci!

Must Read
Casa de moda Gucci doreste sa respecte natura si scoate pe piata o linie de pantofi ecologici pentru cei care nu mai accepta accesoriile din piele de origine animala. Pantofii sunt confectionati din plastic biodegradabil.

Casa Gucci a lansat o linie de pantofi ecologici, ce vor fi confectionati din plastic biodegradabil. Colectia denumita Sustainable Soles a fost realizata de Frida Giannini, directorul de creatie al casei de moda.

Modelele feminine sunt balerini in nuante de rosu, gri si negru si contin un mic detaliu decorativ – “GG”, care este logoul casei Gucci.

Modelele barbatesti sunt pantofi de sport cu talpa din cauciuc biodegradabil, partea superioara din piele vopsita cu substante vegetale si cu sireturi fabricate din materiale bio.

Logoul casei Gucci apare pe limba acestor modele barbatesti, aplicat pe o eticheta din poliester reciclabil.

- Advertisement -

Pantofii din linia Sustainable Soles fac parte din colectia de toamna a anului 2012 si vor putea fi achizitionati de pe site-ul si din magazinele casei Gucci de la sfarsitul lunii iunie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x