Friday, March 29, 2024

Iata cum a reusit Oana Turcu sa slabeasca dupa sarcina!

Must Read
Oana Turcu a revenit la greutatea de dinaintea sarcinii fara prea multe edorturi. Pentru revenirea fizica a avut acordul medicului din Viena, care a monitorizat nasterea. Oana Turcu si Cristian Brancu se pregatesc sa sarbatoreasca in curand 10 luni de cand viata lor s-a schimbat, dupa nasterea lui Tudor, baietelul lor.

La doar o luna de la nasterea lui Tudor, Oana s-a intors in studiourile Antenei 2, filmand alaturi de Cristi Brancu prima editie din sezonul de toamna al emisiunii.

Cum silueta nu putea fi neglijata, Oana a pornit cursa pentru revenirea fizica, bineinteles, avand acordul doctorului Christian Kainz de la clinica din Viena, unde l-a nascut pe Tudor.

In prezent, vedeta Antenei 2 a revenit la greutatea de dinainte de sarcina, avand o silueta de invidiat.

“Am ales un regim de viata echilibrat. Nu-mi refuz niciun deliciu alimentar, dar cu masura si urmat mereu de un tratament corporal pentru slabire. Merg de doua, trei ori pe luna la sauna, unde ma relaxez folosind Maxisudor, inainte de sauna, pentru a elimina excesul de apa din organism.”, explica Oana Turcu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x