Thursday, March 28, 2024

Salopeta: Un must-have în sezonul primavara-vara 2012

Must Read
O piesa vestimentară care a făcut furori acum câteva sezoane, dar care a continuat să rămână în trend, este salopeta. Aceasta piesă vestimentară a fost reinvetată, de-a lungul anilor, devenind în prezent o ţinută extrem de feminină.

În acest sezon, designeri celebri au prezentat numeroase modele de salopete, potrivite atât pentru ţinute de zi, cât şi mai elegante de cocktail.

Magazine recomandate de catre noi:
Fashion Star ; Store Fashion ; 3suisess ; Casual Wear

Materialele folosite în creaţii au fost: mătasea, satinul, materialele fluide imprimeuri exotice. În ceea ce priveşte culorile folosite, au predominat nuanţele nude şi clasicele alb/negru însă nu au lipsit nici culorile electrice.

Salopetele cu influenţe masculine

Influenţele masculine au fost resimţite şi în cazul acestei piese vestimentare. Purtam deja blazerul, pantofi oxford masculini, papioane iar acum şi salopete cu un croi masculin. Tot un plus de feminitate au adus şi imprimeurile fie că a fost vorba de cele florale sau de bulinele retro.

Salopetele cu imprimeuri florale

Motivele florale sunt prezente în majoritatea colecţiilor din fiecare sezon aşa că nu puteau lipsi nici de pe salopete. Regula imprimeului floral se păstrează şi în acest caz: alege-l pe cel mărunt dacă eşti plinuţă şi pe cel mare dacă eşti prea slabă sau nu ai probleme cu silueta.

Cele din materiale preţioase pot fi asortate la plicuri şi pantofi cu toc iar cele din bumbac pot fi parte dintr-un look casual construit cu ajutorul unor sandale cu talpa joasă, sau cu platformă, şi a unor genţi XXL

Salopetele nude şi bej

Titlul de “must-have” din acest sezon le revine culorilor nude. Acestea subţiază şi alungesc silueta astfel că, indiferent de conformaţie, orice femeie ar trebui să aiba în garderobă piese vestimentare nude .

Salopetele alb/negru

În colecţiile designerilor se regasesc numeroase modele de salopete alb/negru. Acestea au croiuri simple specifice stilului office, însă au fost create şi modele din materiale preţioase , precum mătasea sau satinul astfel încât să poată fi purtate şi seara sau la petreceri de tip cocktail.

Salopete scurte

Pentru un look îndrăzneţ, poţi purta salopetele scurte. Acestea sunt potrivite pentru o ţinută casual, jucăuşă, daca le asortezi la încălţăminte cu talpă joasă, genţi cross-body sau xxl şi o palarie. Poţi purta o salopetă scurtă şi seara, însă în aceast caz trebuie să optezi pentru un material pretios precum matasea sau voalul.

Salopetele în nuanţe puternice

Culorile puternice, neon, sunt în topul tendinţelor din acest sezon. Dacă vrei să nu treci neobservată poartă o salopetă în culori tari, de albastru electric sau roşu regal.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x