Thursday, March 28, 2024

Studii: Barbatii slabesc mai usor daca nu au femei in jur

Must Read
Cercetatorii britanici au descoperit ca barbatii pot slabi de doua ori mai mult daca nu sunt si femei in jur atunci cand incearca sa faca acest lucru, relateaza Daily Mail.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Metropolitana Leeds au realizat un studiu si au constatat ca barbatii care fac parte dintr-un club de slabit in care nu exista si femei pot pierde aproximativ sase kilograme. In schimb, cei care au participat la intalniri alaturi de femei au slabit doar trei kilograme.

Acest lucru se intampla deoarece barbatii se simt jenati in momentul in care trebuie sa discute despre problemele cu greutatea in fata femeilor.

De asemenea, cand sunt doar barbati intr-un astfel de club, se dezvolta un spirit de camaraderie si reprezentantii sexului tare incep si sa devina competitivi. Astfel, dorinta de a slabi devine mai puternica.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x