Thursday, March 28, 2024

Trei haine pentru iarnă

Must Read
În ultimii ani, iernile au fost foarte imprevizibile: încep târziu şi temperaturile rămân moderate, pentru ca apoi zăpada să blocheze traficul din oraş şi temperaturile sa scadă mult sub zero.

parkas

Magazine recomadate: Readytowear.ro ; fashionup.ro

În astfel de condiţii, garderoba masculină ar trebui să conţină cel putin 3 tipuri de haine: un palton de lungime medie (deasupra genunchiului) pe care să-l îmbraci la birou sau la ocazii elegante, o haina scurtă de inspiraţie marinarească, pentru weekendurile din oraş şi o geacă groasă, pentru ieşirile la munte sau pentru zilele foarte friguroase.

1. Paltonul elegant

Paltoanele moderne masculine si-au schimbat linia in ultimele sezoane: sunt mai scurte, mai cambrate, li se pot adauga epoleti si revere scurte pentru o alura militareasca, buzunare cu clapete. In schimb, nuantele au ramas cele traditionale: negru, gri inchis, maroniu.

Poarta-le la o tinuta business casual (pantaloni eleganti pentru birou si o camasa cu dungi discrete) si accesorizeaza cu un fular infasurat lejer in jurul gatului.

- Advertisement -
paltoane

2. Haina marinareasca (pea-coat)

Este genul de haina sport-eleganta, perfecta pentru tinute de week-end in oras. Este suficient de scurta pentru a o purta la volan, dar si indeajuns de groasa pentru o plimbare mai lunga prin parc, intr-o dupa-amiaza rece de ianuarie. Asorteaz-o cu jeansi sau pantalonii din catifea reiata, si un pulover polo cu maneca lunga.

pea coats

3. Geaca matlasata (parka)

Acest tip de geci sunt facute din materiale speciale, care iti vor tine de cald fara sa iti restrictioneze miscarile, daca ai de gand sa faci efort pe vreme rece. Buzunarele interioare sunt plasate la indemana, ca sa iti poti pune acolo telefonul sau iPodul.

parkas
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x