Thursday, March 28, 2024

Vremea sandalelor e aici

Must Read
Da, caldura a venit prea repede. Nici nu ti-ai dat seama cand a venit vremea sa porti sandale. Si, ce sa vezi, n-ai apucat nici sa verifici ce se mai poarta. Keep calm and read this. Afla ce sandale se poarta si ce gasesti prin magazine, apoi alege dupa cum te tine buzunarul.

Magazine recomandate de catre noi:
www.fashionshoes.ro ; www.pricegator.ro

Cu mici exceptii, tendintele de incaltaminte pentru sezonul in curs sunt cam aceleasi. Unde mai pui ca majoritatea deriva din principalele tendinte vestimentare.

Prin urmare, vara asta ai liber la imprimeu floral, culori pastelate, nuante puternice in aceeasi pereche de incaltaminte, nuante metalice (argintiu, auriu sau cupru), elemente de inspiratie taraneasca (impletituri sau rafie) sau elemente tribale (margele cusute intr-un model tribal, de exemplu).

Metalic sau pastelat, noutatile sezonului

Dintre toate, modelele cele mai fresh sunt cele in culori pastelate (o tendinta putin bagata in seama de designeri in ultima vreme), sandalele in culori metalice, care arata foarte bine in niste picioare bronzate bine, sau sandalele in culori neon, numai bune pentru cine vrea sa suceasca gaturi.

- Advertisement -

Inaltimea e relativa

Se poarta la fel de mult tocurile inalte si platformele, dar si incaltaminte cu talpa plata, in functie de preferinte, bineinteles. Poti la fel de bine sa incalti si o pereche de sandale cu toc mediu (kitten heels), mai ales la birou cand vrei sa-ti menajezi picioarele.

Foarte pe val sunt (in continuare) sandalele cu talpa ortopedica. In functie de cat de confortabil te simti la inaltime poti sa alegi fie unele de 20 de cm, fie unele mai modeste, de 5-6 cm. Nici nu conteaza, arata la fel de bine.

Cauciuc sau nu?

Daca te intrebi cumva daca se mai poarta sandalele din cauciuc, afla ca raspunsul e ca nu prea, dar alegerea e cumva la tine. Designerii mari l-au abandonat si au fost cuceriti in schimb de plexiglass: l-au folosit pentru tocuri transparente sau tot felul de detalii neasteptate.

In magazinele noastra situatia e alta. O sa gasesti in continuare sandale de genul asta in magazinele mass market renumite sau in altele mai mici, de cartier. Daca-ti plac asa de tare si ti se potrivesc, poti sa le porti cu incredere. Ai grija doar la bataturi.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x