Thursday, March 28, 2024

Zodiacul vestimentar in functie de zodie

Must Read
Unii cred mai mult, altii mai putin, in puterea astrelor de a influenta sanatatea, situatia financiara si destinul. Cu totii am consultat cel putin o data horoscopul general al zodiei noastre si am aflat compatibilitatea cu alte zodii, pietrele norocoase sau pur si simplu trasaturile de caracter.

Magazine recomandate de noi:

Va invitam sa aflati alaturi de noi ce haine si ce culori va avantajeaza in functie de zodie, poate va vor aduce noroc in 2011!

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt cei care creeaza moda. Au gusturi bune in materie de vestimentatie chiar daca uneori nu fac cele mai inspirate alegeri. Prefera tinutele sexy sau pe cele care ii fac sa iasa in evidenta.

Pantalonii stramti si tricourile albe traditionale sporesc increderea in sine a barbatilor nascuti in Berbec. Femeile prefera tinutele mai lejere sau pantalonii stramti si tricourile mulate.

Culoarea norocoasa: rosu

Tricou Cropp TownTricou Cropp Town

Jeans GaudiJeans Gaudi

Tricou fara maneca cu gat rotund Tricou FloJo

Jeans NissaJeans Nissa

- Advertisement -

Taur

Taurii cumpara cele mai scumpe haine ale creatorilor celebri si apoi le uita in dulap. Persoanele nascute in Taur au o constitutie musculara bine definita.

Barbatii prefera tinutele cat mai formale. Costumele in nuante pastel, bej sau maro, sunt cele care se potrivesc cel mai bine temperamentului specific zodiei.

Femeile ar trebui sa evite tricourile simple si sa aleaga mai degraba rochiile elegante, in special pe cele cu imprimeu clasic.

Culoarea norocoasa: albastru, roz, verde

Costum DINASTYCostum DINASTY

Rochie Nissa RS184Rochie Nissa RS184

Gemeni

Gemenii nu folosesc vestimentatia ca arma de seductie pentru ca personalitatea lor este suficient de puternica incat sa atraga atentia asupra lor.

Tinutele clasice, imbracamintea din bumbac este cea mai confortabila alegere pentru barbatii din Gemeni.

Pentru femei rochiile din material lucios sunt ideale.

Culoarea norocoasa: galben

Tricou MotorjeansTricou Motorjeans

Pantaloni Reserved Urban WorkerPantaloni Reserved Urban Worker

Rochie seara scurta material satinatRochie seara scurta material satinat

Rochie seara scurtaRochie seara scurta

Rac

Pe raci ii caracterizeaza alegerea vestimentatiei in functie de starea de spirit. Ii veti recunoaste pe cei care se imbraca in alb sau negru daca au o zi proasta si apoi in culori foarte vii daca sunt bine dispusi.

Barbatii se simt confortabil in blugi si tricouri Polo.

Femeile Rac sunt un pic mai sofisticate, au o placere deosebita in a combina materialele de diferite feluri, de exemplu pot alatura cu success matasea si bumbacul pe care le accentueaza apoi cu broderie sau alte elemente decorative.

Culoarea norocoasa: argintiu, verde

Tricou Polo Reserved HooliganTricou Polo Reserved Hooligan

Jeans GaudiJeans Gaudi

Pulover anchior cu camasa atasataPulover anchior cu camasa atasata

Fusta scurta cu pliuri si cureaFusta scurta cu pliuri si curea

Leu

Pentru lei imbracamintea eleganta si pretentioasa este principala preocupare. Uneori se vor imbraca foarte ingrijit, alteori vor trece in cealalta extrema.

Costumele si cravatele de matase ii avantajeaza pe barbatii zodiei si le ofera eleganta pe care o cauta.

Femeile prefera pantalonii cargo/capris, cu talie stramta. La tinutele formale asorteaza cel mai adesea culori indraznete, care le fac sa iasa in evidenta.

Culoarea norocoasa: auriu, portocaliu, rosu

Costum Dinasty CTT09 DY KleinCostum Dinasty CTT09 DY Klein

Camasa Cropp Town Tamed RosesCamasa Cropp Town Tamed Roses

Fecioara

Puteti recunoaste fecioarele de la distanta datorita vestimentatiei ingrijite si perfect potrivita ocaziei. Chiar daca sunt mai conservatori, nu se vor feri sa poarte haine indraznete, care nu acopera foarte mult din corp.

Atat femeile cat si barbatii ies in evidenta daca poarta tricouri cu guler. Cel mai adesea vor avea curajul sa asorteze tricourile cu tinutele elegante si tot vor arata bine. Femeile vor arata perfect daca poarta o rochie cu broderie aplicata.

Aspectul puritan este, bineinteles, cel mai bine scos in evidenta de culoarea alb.

Culoarea norocoasa: indigo, Violet

Tricou Polo Cropp Town Dark DaysTricou Polo Cropp Town Dark Days

Rochie seara dantela elasticaRochie seara dantela elastica

Balanta

Cei nascuti in zodia balantei sunt constienti de calitatile lor fizice si au avantajul de a arata foarte bine in orice fel de tinuta. Atat femeile cat si barbatii se vor imbraca in functie de ocazie.

Barbatii arata cel mai bine in costum, in jacheta cu guler de matase sau in orice alt obiect vestimentar la moda, fiind foarte atenti sa fie in tendinte.

Femeile pot asorta nuantele pastel de albastru si roz cu negru sau gri, iar pentru ocaziile formale rochiile lungi sunt cele mai recomandate.

Culoarea norocoasa: indigo, galben

Sacou Dinasty CTA09 DY Klein BleumarinSacou Dinasty CTA09 DY Klein Bleumarin

Rochie lungime medie, cambrataRochie lungime medie, cambrata

Scorpion

Fara a jigni persoanele din alte zodii, se spune despre scorpioni ca sunt cei mai sexy si nu se feresc sa isi ascunda natura pasionala.

In special barbatii vor purta tricouri stramte si blugi pentru a-si scoate in evidenta masculinitatea, iar in situatiile oficiale vor arata perfect in costume negre.

Imbracate in rochii de crep sau catifea, femeile vor fi rapitoare. In situatiile formale se pot chiar aventura in a purta rochii strapless.

Culoarea norocoasa: rosu, maro

Bluza GaudiBluza Gaudi

Jeans Cropp Abducted By DesignJeans Cropp Abducted By Design

Rochie seara scurta material satinatRochie seara scurta material satinat

Rochie seara cupeRochie seara cupe

Sagetator

Caracterizati ca fiind persoane independente si dormice de aventura, sagetatorii nu vor urma litera modei. Vor incerca mai degraba sa isi formeze stilul propriu, vor adapta o tinuta clasica la tendinte atata vreme cat rezultatul le apartine in totalitate si ii reprezinta.

Femeile sagetator sunt avantajate de culorile bej sau galben, de nuantele varatice care includ si nuantele de verde-kaki.

Culoarea norocoasa: purpuriu, violet

Camasa Cropp Town Camasa Cropp Town

Pantaloni Reserved Hooligan cu bretele detasabilePantaloni Reserved Hooligan cu bretele detasabile

Bluza Nissa Kaki B529Bluza Nissa Kaki B529

Fusta clos stofa finaFusta clos stofa fina

Capricorn

Tinuta preferata a capricornilor este tinuta casual – blugi si tricou de bumbac in fiecare zi. In situatiile formale vor apela la pantaloni de bumbac sau la costume negre.

Femeile vor fi adeptele culorilor natural si se vor dezice de tinuta casual doar in situatiile deosebite.

Culoarea norocoasa: negru, gri, orice nuanta de verde

Tricou Cropp Town Dark DaysTricou Cropp Town Dark Days

Jeans GaudiJeans Gaudi

Tricou Reserved CocooningTricou Reserved Cocooning

Jeans Reserved Army ChicJeans Reserved Army Chic

Varsator

Varsatorii se imbraca neconventional doar din dorinta de a ii soca pe cei din preajma. Cel mai bine arata in blazer in nuante de algastru si pantaloni gri.

Rochiile uni, lungi, sunt cele mai potrivite pentru femeile varsator. Apreciaza de asemenea croielile geometrice sau asimetrice. Culorile cele mai potrivite sunt cele inchise.

Culoarea norocoasa: nuante de albastru

COSTUM DINASTYCOSTUM DINASTY

Rochie AspenRochie Aspen

Pesti

Pestii folosesc vestimentatia ca mod de exprimare a personalitatii sensibile si empatice. Desi se adapteaza cu usurinta tendintelor, vor prefera intotdeauna denimul. Pentru tinutele formale se recomanda atat stilul traditional cat si cel contemporan.

Jachetele cu croiala clasica sau rochiile vaporoase sunt potrivite pentru femeile din pesti. Principalele atractii ale tinutei lor vor fi esarfele si gentile.

Culoarea norocoasa: verde, albastru

Sacou Dinasty CTA09 DY EltonSacou Dinasty CTA09 DY Elton

Rochie Erros mov cu negruRochie Erros mov cu negru

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x