Thursday, March 28, 2024

Ceasuri: Ebel 1911

Must Read
De o importanta ridicata, pentru ca este responsabil cu rafinamentul si prestigiul prin care a reusit sa se impuna cu ajutorul firmei care functioneaza inca din 1911, cand a fost fondata in Chaux-de-Fonds de un tanar cuplu, cunoscuti si ca primii arhitecti ai ceasurilor, parteneri in afaceri dar si in viata de zi cu zi, Ebel a fost intotdeauna la pragul dintre inovatie si creativitate, si au reusit sa combine atat ceasuri barbatesti cat si cele de dama sau diferite colectii care sunt in categoria de ceasuri ieftine, care au fost printre primele lansate.

Pentru a face pe plac publicului foarte larg dar si cu cerinte si pretentii ridicate, care au o adevarata pasiune pentru contemporan, Ebel introduce un nou model magnific din aur roz si anume 1911 BTR Perpetual Calendar Chronograph, o adevarate capodopera de arta din industria ceasurilor, disponibila doar in 200 de bucati care sa sublinieze succesul liniei de ceasuri barbatesti Ebel 1911 Line.
Impunator prin arhitectura sa contemporana care alterneaza prin contrastele de sticla si otel, 1911 BTR Perpetual Calendar Chronograph este incadrat de o carcasa robust care masoara 44,5 milimetri in diametru si are multe forme rotunde si care include o rotita de bronz, care si delimiteaza grosimea ceasului de 12 milimetri.

Ceasul are carcasa exterioara fixate bine cu 5 suruburi tot din aur rozsi este completata de un geam de safir-cristal care este tratat pe ambele parti petnru a oferi o rezistenta la zgarieturi ridicata dar este si antireflexie. Acest model este intregit cu o eleganta curea din piele de aligator adabtabila oricarei dimensiuni.

In interiorul noului 1911 BTR Perpetual Calendar Chronograph gasim 436 de piese care sunt intr-o continua miscare si care dau si viata noului motor numit Caliber 288 care este si certificat COSC ca fiind primul dublu motor care este folosit in componenta unui ceas de mana.

Miscarea acestuia asigura energia necesara pentru a indicate ziua, data, luna, si anul, care este alaturi de un sistem suberb de indicat fazele lunii care este asezat langa cifra 6. Acest motor emblematic pentru Ebel poate fi observat prin geamul situate in partea din spate a carcasei construit din safir.

- Advertisement -

In ciuda tuturor informatiilor pe care 1911 BTR Perpetual Calendar Chronograph le ofera acesta, este un ceas usor de folosit incadrat in gama de ceasuri barbatesti datorita dimensiunile pe care acesta le are.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x