Thursday, March 28, 2024

Ceasuri: Emporio armani classic

Must Read
Giorgio Armani este o casa de moda internationala care produce, distribuie si creeaza multe accesorii de moda de la produse din piele la pantofi, ceasuri, bijuterii comsetice si decoratiuni interioare.

Acestia au scos pe piata toate lucrurile de mai sus sub anumite nume ca si Armani Collezioni, Empori Armani, Armani Jeans sau Armani Casa. Astfel numele de Armani a devenit asociat cu cuvantul moda si este considerat unul dintre cele mai puternice nume din domeniu.

Un domeniu in care acesta a excelat este acela al hainelor si ceasurilor, datorita nenumaratelor modele de ceasuri barbatesti pe care acestia le-au creat de-a lungul timpului. Tot in industria modei in anul 1991 in Statele Unite a fost lansat brandul Armani Exchange care acum este un lider incontestabil cel putin in domeniul hainelor.

Casa Armani a incercat sa isi faca produsele accesibile pentru toata lumea, doar pentru o mai mare popularitate, iara acest lucru a fost posibil si datorita colectiilor de ceasuri ieftine care au aparut de-a lungul timpului. Din ultima colectie de la Armani un ceas a avut incasari deosebite si asta datorita relatiei dintre pret si calitate, desigur ca acesta este noul Emporio Armani Men Classic.

Noul ceas Emporio Armani Men Classic are asigurata miscarea continua datorita unui motor pe quartz si are designul specific celor de la Armani. Cadranul este de culoare neagra si aceasta alegere a fost facuta ca sa scoata in relief cifrele arabice si indicatorii facuti din otel inoxidabil.

- Advertisement -

Toate aceste se regasesc intr-o carcasa de 31 de milimetri in lungime, confectionata din otel inoxidabil si care confera o rezistenta la apa de pana la 40 de metri. Ceasul este protejat in fata de un geam confectionat in totalitate din mineral natural calit pentru o mai lunga durata de viata dar si pentru a fi rezistent la socuri si zgarieturi.

Emporio Armani Men Classic este unul dintre cele mai bune ceasuri barbatesti deoarece pretul este unul foarte scazut de pana la 180 de dolari, iara aici puteti face mai multe alegeri in functie de gusturile dumneavoastra, iara in cazul in care doriti puteti alege cele doua modele de bratari dar si de culori de cadrane.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x