Friday, March 29, 2024

Ceasuri: Fossil Brown Leather

Must Read
Fossil este o companie multinationala intalnita in aproape toate tarile de pe glob, si care este specializata in design, inovatie, marketingul modei dar si diferite accesorii.

Inima companiei este sustinuta de doua mari divizii, firma Fossil care ofera o creativitate in tot ceea ce iese de aici si multi brandul de ceasuri barbatesti dar si de dama care au cel mai bun design posibil. Autenticitatea firmei Fossil este distinctiva datorita designului estetic de care acestia au dat dovada de-a lungul timpului.

Ei au resusit sa deschide 390 de magazine in toata lumea si au ajuns la incasari record pentru o firma de ceasuri intre anii 2002 si 2007 datorita modelelor de ceasuri ieftine dar foarte rezistente, pentru care se oferea o garantie de 10 ani, indiferent de model.

Datorita succesului intampnat de acestia cu majoritatea modelelor de ceasuri, creeare de noi colectii era doar o chestiune de timp, iara din ultima colectie face parte cel mai recent ceas numit Fossil Brown Leather Chronograph, care este o combinatie de culori dintre curea si cadran.

Ideea pentru acest ceas a fost in totalitate data de culoarea maro si de cominatia dintre curea si cadran. Cureaua fiind disponibila numai in culoarea maro inseamana ca si cadranul ceasului necesita insertii, iara acestea sunt dispuse in tonuri diferite de la exteriorul cadranului catre centru.

- Advertisement -

Ceea ce atrage atentia asupra acestei colectii de ceasuri barbatesti este faptul ca sunt folosite numai colori puternice dar niciodata nu sunt colorate partile cronografului.

Pe suprafata cadranului gasim trei cronografe care pot fi folosite ca si cronometru cu timpi in orice conditie si care sunt cu indicatori negri. Toate acestea se regasesc intr-o carcasa de otel inoxidabil cu un diametru de 44 de milimetri si care ofera o rezistenta la apa de pana la 50 de metri sau respective 5 atmosfere. Pentru acestea se ofera o garantie de 11 ani.

Ceasul la exterior este protejat de un geam realizat in totalitate din cristal care este foarte rezistent la zgarieturi si socuri dar este si antireflexie pentru o mai bune utilizare atunci cand mergeti la plaja sau piscina. Pretul pentru Fossil Brown Leather Chronograph este scazut acesta costand undeva intre 170 si 200 de dolari depinzand tara si magazinul din care este achizitionat.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x