Thursday, March 28, 2024

Cu ce asortez costumul de baie

Must Read
Plaja toata la picioare, mangaierea brizei pe piele, racoarea valului pe talpi si gata, bucuria de a trai o noua vara ne umple sufletul. Mai ales ca in vara aceasta nu mai trebuie sa ne batem capul cum sa asortam costumul de baie. S-au dus vremurile in care slipul trebuia sa fie acelasi model cu sutienul.

Nici macar aceasta nu mai e o regula. Se poarta sutienele cu triunghiuri la cupe, insa pattern-urile nu trebuie sa se regaseasca neaparat pe slip. Mai mult, nici chiar culoarea celor doua piese nu trebuie sa coincida.

Magazine recomandate de catre noi:
Astratex.ro ; 24shop.ro ; StoreFashion.ro ; Fashion-Star.ro ; 3suisses.ro ; formfit.ro ; 4passion.ro

Pentru a arata sofisticat chiar si pe plaja, poarta pe solduri sau pe umeri un pareo, o esarfa semitransparenta, din matase sau din bumbac, cu sau fara franjuri. Marile branduri de lenjerie intima au iesit pe piata cu asemenea pareo-uri, asortate la sutien.

Intre acestea, cel mai bine cotat producator de costume de baie din Italia, brandul La Perla, cel care in anii ‘50 a imbracat dive precum Marilyn Monroe si Rita Hayworth.

Si in zilele noastre, cele mai puternice femei isi aleg piese de lenjerie intima de la celebrul brand italian, asa incat o intreaga fantezie a seductiei, a dorintei si a frumusetii e orchestrata de designerii casei de moda italiene.

- Advertisement -

Iata cateva modele de costume de baie deux pieces propuse de stilistii de la La Perla pentru vara 2011, la pachet cu senzationalele pareo-uri transparente.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x