Thursday, March 28, 2024

Dieta Day Light – o dieta echilibrata

Must Read
Dieta Day Light iti spune cum sa slabesti sigur, intr-un mod sanatos, fara a-ti supune organismul unei diete drastice. Majoritatea nutritionistilor recomanda o dieta echilibrata in situatia in care vreti sa scapati de kilogramele in plus. De cele mai multe ori, cheia unei diete sanatoase sunt defapt alimentele de buna calitate: fructe, legume, lactate, carne slaba si cereale integrale. Dieta Day Light, spre deosebire de alte diete, va indeamna sa consumati si alimente bogate in carbohidrati. Stabilind un plan de alimentatie echilibrat, puteti manca tot ce doriti atat timp cat nu exagerati.

Ce este dieta Day Light?

Ideal este ca de fiecare data cand va hotarati sa tineti o dieta sa consultati un medic nutritionist. In cadrul dietei Day Light trebuie sa renuntati la orice fel de aliment procesat precum mezelurile si la cantitatile de zahar zilnice. Sucurile carbogazoase sunt interzise cu desavarsire. Cei care simt ca nu pot trai fara dulciuri pot alege o bucata de ciocolate amaruie in fiecare saptamana si maxim o prajitura in fiecare luna. Dieta Day Light se bazeaza pe o alimentatie echilibrata si pe ideea de disciplina.
Adeptii acestei diete considera ca dietele drastice te vor ajuta sa slabesti intr-o perioada scurta de timp, dar efectul de „yo-yo” nu va intarzia sa apara. Unele astfel de diete pot cauza chiar tulburari de alimentatie care au un efect negativ asupra organismului.
Dieta Day Light promoveaza dietele regulate si portiile mici de mancare. O dieta buna si echilibrata trebuie sa iti permita sa consumi toate tipurile de alimente. Inainte de a te apuca de dieta trebuie sa stabilesti la ce ore vrei sa mananci. Dieta Day Light presupune sa respecti cu sfintenie acele ore si sa mananci pe cat posibil in timp ce este lumina afara. Nu mai ai voie sa mananci seara, sa consumi crantanele in fata televizorului sau sa mananci o prajitura in timp ce faci ultimele retusuri la proiectul pentru a doua zi.

Ce se poate manca in cadrul dietei Day Light?

Dieta Day Light, ca majoritatea dietelor echilibrate presupune sa mananci numai alimente sanatoase. De asemenea trebuie sa bei foarte multe lichide in care includem apa, ceaiul si sucurile naturale, dar nu includem bauturile alcoolice, cele carbogazoase sau cafeaua cu zahar. Dieta Day Light iti propune sa incerci sa faci sport cel putin de trei ori pe saptamana pentru a slabi intr-un timp mai alert.
Este indicat sa te gandesti in primul rand la alimentatia ta si la sanatatea organimsului tau. Odata ce primeste aportul de nutrienti necesar corpul tau va sti ce sa faca cu kilogramele in plus. Dieta Day Light are o singura zi in care regimul este restrictionat, ziua „light” in care trebuie sa reduceti numarul de grasimi si carbohidrati consumati.
In cadrul dietei Day Light este indicat sa nu gatiti cu ulei, sosuri sau cu otet. Puteti inlocui otetul cu zeama de lamaie. Cu ajutorul acestei diete vei putea pierde 200 de grame in o saptamana si pana la un kilogram in o luna. Astfel vei pierde 10 kilograme intr-un an. Nu este o dieta rapida, dar va va mentine corpul sanatos si va va ajuta sa aveti un metabolism echilibrat. Daca vreti o dieta usor de tinut incercati dieta Day Light.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x