Thursday, March 28, 2024

Dieta pe baza de lichide

Must Read
Dieta pe baza de lichide este o dieta des folosita in Rusia. Fiecare persoana in parte are nevoie de o anumita dieta si de un anumit mod de a o urma. Dieta pe baza de lichide este recomandata in cazurile in care persoanele interesate sunt sanatoase si nu sufera de boli precum: gastrita, ulcer, boli ale ficatului, alergie la citrice. Dieta este bazata pe un regim care tine 5 zile. La sfarsitul acestor 5 zile, persoana care a tinut dieta trebuie sa isi fabrice un mod de viata cat mai echilibrat, consumand fructe, legume, carne slaba de pui si de vita, lactate, dar doar din cele degresate si orez fiert.

Cum tinem dieta pe baza de lichide?

Pentru a tine dieta pe baza de lichide trebuie ca in prima zi sa puneti patru litri de apa la fiert intr-o oala. Cand apa fierbe adaugati 4-5 lamai stoarse, impreuna cu coaja lor si 200 grame de miere poliflora. In prima zi trebuie sa beti aceasta bautura. Nu aveti voie sa consumati altceva pe parcursul zile in afara de apa plata. In a doua zi, in cadrul dietei pe baza de lichide, repetati procedura din prima zi. Daca sunteti de parere ca puteti consuma mai mult de 4 litri de lichid, adaugati un litru de apa in plus la fiert. Respectati acelasi regim pana in a cincea zi.
Dieta pe baza de lichide se termina propriu zis in a cincea zi. Din a cincea zi puteti incepe tranzitia catre consumul de alimente solide. Acestea trebuie sa fie cat mai putin calorice, astfel incat regimul alimentar urmarit de dumneavoastra sa fie cat mai echilibrat. Nu trebuie sa consumati foarte multe alimente in prima zi, deoarece riscati sa aveti probleme cu stomacul care s-a dezobisnuit sa macereze cantitati mari de alimente.

Care este urmatorul pas in cadrul dietei pe baza de lichide?

Odata ce au trecut primele cinci zile ale dietei pe baza de lichide puteti incerca in prima zi sa mancati o friptura si o salata sezoniera. Daca nu, un ou fiert cu o portie de lactate degresate ar trebuie sa fie destul de usoare pentru stomacul dumneavoastra.
Dieta pe baza de lichide nu are ca scop slabitul excesiv in primele cinci zile. Din contra, aceste zile pregatesc organismul pentru o alimentatie echilibrata, il detoxifica, topesc grasimile si micsoreaza stomacul impreuna cu capacitatea acestuia. De aceea prima parte a dietei este foarte importanta. De asemenea ea evita efectul de „yo-yo.” In prima saptamana, daca aveti un surplus de 20 de kilograme, veti da jos intre 4 si 6 kilograme. Cu cat surplusul este mai mic, cu atat pierderea in greutate este mai lenta, dar mai sigura.
Odata ce ati stagnant in cazul pierderii in greutate, dieta pe baza de lichide va ajuta sa pierdeti in centimetri. O astfel de dieta este indicata, deoarece este usoara pentru organism, nu lasa reziduuri in stomac, ajuta la o digestie usoara si hidrateaza organismul. Intr-adevar, primele zile ale dietei nu sunt usor de tinut, dar cu taria de caracter potrivita veti observa ca veti reusi sa pierdeti in greutate si sa va detoxifiati organismul cu ajutorul dietei pe baza de lichide.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x