Tuesday, March 19, 2024

Fashion trenduri pentru adolescenţi

Must Read
Peste tot găsim articole despre tendinţe în modă ale femeilor, barbaţilor, copiilor. Dar oare stilul adolescentin a fost dezbătut în tot atatea pagini precum celelalte? Cu siguranţă că nu!

Adolescenţii sunt “împotriva societăţii“, depun mult efort pentru a fi mai diferiţi şi, inventează noi stiluri şi genuri de modă.
Stilul EMO (Emotional)

Acest stil este pentru cei care iubesc combinaţiile de culori intense. Verdele, rozul sau galbenul combinat cu negru, bineînteles, nu te poate lăsa neobservată.

Magazine recomandate de catre noi:
comodo.ro ; ReFashion.ro ; StoreFashion.ro ; Readytowear.ro ; MATAR.ro ; laredoute.ro

Primul pas pentru abordarea stilului EMO este tunsoarea, care în străinătate poartă numele de Zelda (pentru fete). Blugii drepţi, nu foarte largi, nu foarte strânşi pe corp, prinşi cu o curea cu capse, sunt must have-urile genului EMO.

Trebuie să porţi multe bijuterii, care mai de care mai trăsnite. Un detaliu foarte important care defineşte stilul EMO este pierce-ul. La sprânceană, în buză, în limbă, sau gen aluniţă deasupra buzei superioare, acel cercel se regăseşte la aproape toţi adepţii trendului EMO.

Stilul Hip Hop

Hip Hop-ul niciodată nu va ieşi din orizonturile muzicii dar nici ale modei. Tipul acesta de muzică exprimă limbajul străzilor şi este dedicat sufletelor tinere, dure şi rebele.

Baieţii poartă pantaloni largi şi tricouri XXL iar fetele abordează un stil mai diferit şi mai sexy. Şapca este un must have atăt în cazul băieţilor cât şi pentru fete. Adolescentele poartă cercei rotunzi şi mari şi abordează culori diferite, le place să surprindă.

Stilul Gotic

Acest stil înseamnă să te imbraci doar în negru, să îţi vopseşti părul în negru, să foloseăti machiaj doar de culoare neagră. În consecinţă, negrul domină totul!

Alege o pereche de pantofi cu toc gros, optează pentru accesorii de metal de la cercei, colier, şi până la lanţuri atârnate de pantaloni şi vei adera practic la stilul gotic.

Stilul Boho

Bohemian Style sau Boho cuprinde culorile pământii, aspectul natural şi hainele lejere. Gândeşte-te doar la mişcarea hippie între anii ’60-’70 şi îţi vei da singură seama despre ce este vorba.

Se bazează pe haine din fibre naturale: lâna, bumbac, accesorii din lemn şi haine lejere, gen: rochii maxi, bluzele rustice, lucrate manual, fustele gypsy până la gleznă, etc.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x