Tuesday, April 23, 2024

Incearca ceaiul de slabit cu Ganoderma!

Must Read
Ganoderma este o ciuperca medicinala care are numeroase beneficii asupra organismului. Cunoscuta in antichitate drept ciuperca magica sau elixirul eternitatii, Ganoderma trateaza o varietate de afectiuni si ajuta la detoxifierea si intinerirea organismului.

In plus, consumul de Ganoderma sub forma de ceai contribuie la scaderea in greutate si la obtinerea unei siluete de invidiat.

Beneficiile ceaiul pe baza de Ganoderma


Aceasta ciuperca medicinala contine peste 200 de substante active, benefice pentru organism. Este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide.

Astfel, ceaiul pe baza de Ganoderma contribuie la scaderea colesterolului rau, reduce cantitatea de grasimi din organism si nivelul de zahar din sange, reface functiile pancreasului, scade cantitatea lipidelor din sange, diminueaza numarul trombocitelor si trombonilor (cheaguri de sange) si imbunatateste functia cortexului.

Cum actioneaza?

- Advertisement -

Ceaiul de slabit cu Ganoderma actioneaza asupra corpului uman in 5 etape. In primul rand, elimina toxinele din organism, regland functiile organismului. Apoi, contribuie la purificarea organismului, ajutand la procesul de regenerare al corpului prin eliminarea excesului de acid uric si lactic, colesterol si depozite de grasime.

Cea de-a treia etapa a actiunii Ganodermei asupra organismului este cea de reglare. Aceasta etapa reprezinta inceputul procesului de insanatosire a oraganismului. Cea de-a patra etapa este destinata recuperarii fizice.

Ciuperca continua sa actioneze asupra zonelor cu probleme. In aceasta etapa, organismul este fortificat. Reintinerirea este ultima etapa a consumului de ganoderma.

Mod de administrare

Se consuma 2 cani pe zi. Se pune pliculetul intr-o cana cu apa fierbinte, se lasa 3 minute la infuzat apoi se bea cu inghitituri mici.

Atentie!

Inainte de a incepe un tratament cu Ganoderma este indicat sa consulti un medic specialist. In perioada in care se consuma ganoderma este indicat sa se evite mancarurile grase si sarate, prajelile si cofeina.

Consumul prelungit de Ganoderma poate duce la aparitia starilor de ameteala, durerilor de cap, de stomac, greata sau la mancarimi ale pielii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x