Thursday, March 28, 2024

Pantaloni 3 sferturi pentru timpul liber

Must Read
Trebuie sa recunosti! Cel mai confortabil te simti in pantaloni scurti sau trei sferturi. Si nu-i nicio problema, cu atatea modele in magazine poti sa arati foarte bine si purtand pantaloni trei sferturi. Atata timp cat nu-i duci la serviciu, vei avea o tinuta cool si te vei simti perfect.

In functie de ce faci in timpul liber si de stilul care ti se potriveste poti alege intre pantaloni albi, jeans, pantaloni de trening, bermude sau pantaloni cargo. Important e sa nu uiti ca sunt numai pentru ocazii relaxate, intalniri cu prietenii, iesiri la o terasa si cel mult pentru o casual Friday.

Daca tii mult la tendinte, poarta modelul de pantalon sport in combinatie cu o camasa cu manecile suflecate si cu pantofi din piele intoarsa subtire. Vei obtine o tinuta foarte trendy si lejera in acelasi timp.
Jeansii te salveaza in orice situatie. Poarta-i cu o pereche de coverse si un tricou imprimat si ai obtinut tinuta perfecta pentru un concert in aer liber. Pantalonii cargo, relaxati si cu multe buzunare, sunt numai buni daca mergi la pescuit sau ai de gand sa faci un traseu pe munte.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x