Friday, March 29, 2024

Colorati caruciorul copilului dupa propriul gust

Must Read
In acest sezon, va prezentam o solutie noua, care va permite sa alegeti culoarea tapiteriei pentru caruciorul dumneavoastra mult mai usor. O inovatie care va permite sa schimbati aspectul caruciorului fara a cumpara un model nou!

Colectia 2012/2013 “Around the world” de la X-lander permite alegerea elementelor de tapiterie pentru carucioare copii in functie de preferintele fiecarui parinte.

Sistemul Color Pack

Color Pack System reprezinta un set de elemente de tapiterie colorate pentru carucioare X-lander. Acum puteti completa cadrul de culoare gri-grafit a caruciorului cu una sau mai multe culori din cele sase seturi oferite, creand astfel un produs complet in culoarea dumneavoastra preferata.

Fiecare set pentru carucior include capotina, captuseala si pernuta pentru absorbtia socurilor, pernutele protectoare de pe centurile de siguranta, husa detasabila pentru bara de protectie şi husa pentru picioare – in 6 pachete de culori create cu gust.

- Advertisement -

Color Pack System este disponibil pentru urmatoarele modele din colecţia 2012/2013: XA, XT, XQ, X-Move, X-Run si X1.

DuoColor

Captuseala si pernuta pentru absorbtia socurilor poate fi folosita pe ambele parti, astfel aveti posibilitatea de a schimba look-ul caruciorului intr-o clipa atunci cand doriti.

Color Pack System este disponibil in 6 culori: Antarctica — mov, Asia — ciclam, Africa — corai, America — verde deschis, Australia — turcoaz, Europa — aramiu.

Despre X-lander

X-lander este numele de marca pentru o serie de carucioare inovatoare destinate pentru parintii care prefera un stil de viata activ. Carucioarele si accesoriile pentru copii X-lander se disting de restul produselor accesibile pe piata prin constructia si aspectul lor inovator, concepute in conformitate cu cele mai recente trenduri europene.

In gama de produse X-lander, pe langa carucioarele pentru copii de inalta calitate se gasesc si o serie de accesorii prin care mama si copilul se disting de utilizatorii celorlalte branduri prin eleganta, calitatea si designul produselor X-lander.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x