Thursday, March 28, 2024

Sfaturi pentru alegerea pantofilor potriviti

Must Read
Atunci cand mergi la un eveniment important si nu vrei sa stai pe scaun toata noaptea din cauza durerilor de picioare este necesar sa alegi o pereche de pantofi perfecti in care sa te simti comfortabil.

Pantofi cu toc

Pantofii cu toc sunt deosebiti, dar trebuie sa-ti vina perfect pe picior pentru a nu te face sa te simti incomfortabil. Multe femei cad in capcana pantofilor cu toc, cumparandu-i doar pentru ca le plac sau sunt la moda, fara sa se gandeasca insa si la consecinte.

Daca optezi pentru pantofii cu toc ai grija ca atunci cand ii cumperi sa nu fie ficsi si inainte de fericitul eveniment la care vrei sa participi sa ii porti cateva zile prin casa.

Magazine recomandate de noi:
www.matar.ro ; www.amafashion.ro ; www.3suisess.ro ; www.pantofidinpiele.ro ; www.24shop.ro

Pantofi simpli

- Advertisement -

Daca mergi la o petrecere, poti alege de asemenea o pereche de pantofi simpli care sa se potriveasca cu rochia. Ti-i poti alege astfel incat sa iti fie cat mai confortabili fara sa ai parte de dureri de picioare, mai ales daca trebuie sa stai in picioare sau sa dansezi toata noaptea.

Sandale

Sandalele sunt perfecte pentru perioada verii. Poti merge la un eveniment in sandale, dar ai gija sa nu fie prea inalte pentru a evita instabilitatea pe care tocurile sandalelor o pot oferi. Sunt o varietate de modele din care poti alege poti allege.

Concluzia

Nu e greu sa alegi perechea perfecta. Totul tine de tine, de felul in care alegi si de timpul pe care il acorzi selectiei. Oricum, inainte de a pleca la petrecere, nu uita, pantofii trebuie sa fie incercati si eventual purtati inainte de cateva ori pentru a stii cum te simti in ei. Confortul trebuie pus pe primul loc si abia apoi ne vom uita la design si materiale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x