Thursday, March 28, 2024

Genti de purtat si in oras, si la plaja

Must Read
In fiecare vara te intrebi de ce ti-ai mai lua inca o geanta, pe care sa o porti doar de doua-trei ori cand mergi la mare… Solutia e simpla! Ia-ti un model de poseta care arata la fel de bine atat la tinutele de oras, cat si pe plaja, incarcata cu prosoape si creme SPF.

Cele mai multe dintre gentile de plaja au forme dreptunghiulare sau de trapez si asta pentru ca sunt cele mai practice: usor de deschis si incapatoare. Daca vrei sa reziste mai mult, dupa fiecare sezon, curata-le de nisip sau urme de apa!

Gentile mari, din piele, precum cea de la Tom Florian, se potrivesc unui stil glam, la costume de baie in culori inchise ori metalice, in niciun caz la slapi de plaja colorati. Ziua, in oras, pot fi asortate la o rochie-creion, cu decolteu patrat.

Gentile de plaja cu imprimeu bogat pot fi purtate la un costum de baie la fel de trasnit si cu o rochie usoara, alba. Cea de la New Look, de exemplu, va fi o explozie de culoare pe langa o pereche de pantaloni scurti in tonuri neutre si tenisi albi.

O varianta chic si putin mai eleganta este geanta din rafie cu manere din piele, prinse ca niste curele, pe care o gasesti la Viva Bags. Fundita din material textil va da mai multa personalitate unui look feminin, compus dintr-o fusta din dantela si un maiou uni.

- Advertisement -

Cosul de plaja este ceva mai rigid, dar mai incapator. Important este sa aiba si cateva buzunare pentru a nu rataci obiectele de care ai nevoie cand stai la soare. Alege-l in oras la o rochie clos, din dantela sparta si sandale cu talpa ortopedica.

Gentile care amintesc iremediabil de plaja sunt cele cu motive marine si dungi orizontale. Pentru un look casual, de zi, poarta-le cu pantaloni din denim evazati sau cu unii slim albi si o camasa din batist.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x