Friday, March 29, 2024

Prajitura pentru o silueta ideala si slabire rapida!

Must Read

O companie engleza pretinde ca a descoperit reteta pentru prajituri gustoase care in acelasi timp contin putine calorii si ingrediente care ajuta metabolismul sa le arda mai repede. Prajiturile sunt inspirate din patiseria italiana, iar compania care le produce, Klever Kalories, este fondata de o fosta contabila.

Ingredientele folosite sunt o combinatie intre cele naturale folosite la unele batoane pentru slabit si bauturi energizante. Acestea includ L-carnitina, guarana, ceai verde, care ofera metabolismului un impuls si creste temperatura corpului.

Intreaga prajitura are 110 – 150 de calorii. Printre sortimente se regasesc cele cu cocos, crema de vanilie, miere, caise, varietati de tiramisu, ciocolata si crema de zahar ars.

Fondatoarea companiei, Saba Youssouf, a explicat cum i-a venit aceasta idee. „Ca o tanara femeie care munceste inteleg dorinta si efortul necesar pentru a avea o silueta frumoasa. Dar alimentele cu putine calorii de pe piata nu ma satisfaceau”, a spus ea. Compania planuieste sa-si diversifice gama de produse pentru viitor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x