Thursday, March 28, 2024

Tinute seducatoare pentru VALENTINE’S DAY

Must Read

Valentine’s Day este pretextul perfect ca sa te imbraci cat mai sexy. Este ziua cand tinutele sobre trebuie aruncate cat mai departe, pentru a permite outfiturilor provocatoare sa iasa la lumina.

Profita de aceasta ocazie ca sa ii arati iubitului tau ca esti o bomba sexy si ca doar tu ii poti face viata mai frumoasa! Modista.ro iti da cateva idei de tinute potrivite pentru Valentine’s Day.

Dantela

Opteaza pentru o rochie din dantela colorata. Renunta la clasicul negru care da o nota melancolica acestor piese vestimentare si alege un rosu, sau un albastru electric. Culorile trebuie sa fie tari, dar croiurile este indicat sa nu depaseasca prea tare clasicul. Babydoll, stramnta, scurta sau midi, rochia din dantela colorata este perfecta pentru aceasta ocazie.

- Advertisement -

Transparente

Transparentele si decupajele pot fi folosite in avantajul tau de Valentine’s Day. Ambele emana sexualitate si iti modeleaza corpul dupa propriile preferinte. Alege decoltee si maneci transparente pentru a soate in evidenta aceste parti ale corpului, sau chiar decupaje facute in zona taliei, ca sa obtii un efect de subtiere.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; Stylicious.ro ; 24shop.ro ; StoreFashion.ro ; WeLoveCouture.ro ; AmaFashion.ro ; 3suisses.ro

All Pink

Rozul este o culoare tandra si romantica, numai buna pentru sarbatoarea dragostei. Compune-ti o tinuta in stil color-blocking mizand numai pe nuante de roz: de la bonbon, pana la oranj-rozaliu pastel, culoarea va fi prietena ta cea mai buna!

Tunica

Daca esti tipul mai practic si nu iti surade ideea sa te imbraci intr-o rochie in februarie, atunci procura-ti o tunica pe care o poti purta linistita cu pantaloni sau cu colanti. Culorile metalizate sunt in voga asa ca opteaza pentru auriu, argintiu sau bronz.

Asimetrii

Sezonul acesta, rochia-statement este cea asimetrica, mai scurta in fata si cu trena in spate. Aceasta rochie iti da un aer misterios si senzual. Mai mult, o poti purta si cu colanti, botine sau alte accesorii potrivite pentru anotimpul rece.

Rosu

Rosul este culoarea iubirii! Poarta o rochie rosie minimalista in note de sangeriu sau burgund, pentru a-ti pune in lumina sexualitatea debordanta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x