Friday, March 29, 2024

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Ţigările electronice sunt dăunătoare pentru plămâni

Must Read

Cu toate că sunt promovate drept o alternativă mai sănătoasă la ţigările tradiţionale, ţigările electronice afectează şi ele plămânii, arată un studiu realizat de cercetătorii greci.

Ţigările electronice folosesc vapori în loc de fum, însă nicotina pe care le-o asigură fumătorilor provine tot din tutun, scrie sciencedaily.com.

Cu toate că sunt promovate drept o alternativă mai sănătoasă la ţigările tradiţionale, până acum n-au existat studii care să confirme sau să infirme acest lucru.

Cercetătorii de la Universitatea Atena au realizat o cercetare la care au luat parte 8 persoane care nu au fumat niciodată şi 24 de fumători, dintre care 11 cu plămâni care funţionează normal şi 13 care cu probleme pulmonare.

- Advertisement -

Concluzia oamenilor de ştiinţă a fost clară: ţigările electronice sunt dăunătoare pentru plămâni, cel puţin pe termen scurt.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x