Thursday, March 28, 2024

10 piese must have din garderoba unei femei de afaceri

Must Read
Să fii chic în lumea business-ului şi în afara ei nu are de-a face cu o geantă scumpă şi nici cu ultimele tendinţe în materie de modă. A fi chic este dintotdeauna egal cu a fi tu însăţi şi a te simţi confortabil în propria piele. Aceasta presupune mai ales alegerea corectă şi potrivită personalităţii a ceea ce porţi.

Se ştie, ţinuta transmite un puternic mesaj despre cel care o poartă. Aşadar, iată un sfat universal valabil, mai ales pentru acele doamne care încă îşi caută propriul stil vestimentar: investiţi în piese atemporale! Nu veți ieşi niciodată în pierdere, fiindcă aceste 10 piese sunt mereu cheia pentru orice impas referitor la vestimentaţie.

1.Pantalonii negri

O pereche de pantaloni negri, eleganţi sunt potriviţi oricărei staturi. Este o piesă vestimentară care nu doar transcende tendințele, ci le reactualizează de fiecare dată. Fără îndoială, pantalonii negri sunt una dintre acele câteva piese din garderobă pe care le puteți purta cu aproape orice aveţi în dulap. Inclusiv cu multe din piesele prezentate mai jos.

Magazine recoamndate de catre noi:
BeFashion.ro ; LaFemme.ro ; Matar.ro ; B-mall.ro ; ReFashion.ro

2.Pantofii negri, cu toc

- Advertisement -

Dacă o femeie pricepută ar trebui să aleagă o singură pereche de pantofi dintr-o ofertă infinită, aceasta ar fi clasica pereche de pantofi negri, cu toc. Este modelul peren. De ce au rezistat testului timpului? Simplu . Fiindcă se pot purta ziua şi noaptea, în egală măsură, la blugi, la pantalonii negri, la orice model de fustă sau rochie, la ocazii, seara, precum şi la orice ţinută casual.

3.Cămaşa albă

Nimic nu pune mai bine în evidenţă, mai ales la o întâlnire de afaceri, o pereche de pantaloni negri, o fustă sau un costum ca o cămaşă albă cu manşete. Simpla ridicare a manşetei adaugă eleganță unei cămași altfel obişnuite și ajută la crearea unui aspect îngrijit.

4.Rochia de zi

Fiindcă astăzi pantalonii sunt o alegere atât de frecventă şi perfect acceptabilă pentru orice eveniment de peste zi, rochia nu mai joacă un rol atât de important ca odinioară. Dar o rochie frumoasă este de multe ori cea mai simplă și potrivită alegere pentru festivităţi şi pentru ocazii seminformale, precum un lunch, de exemplu. Şi atunci când (re) descoperiţi cât de puţin efort presupune alegerea unei rochie, veți găsi chiar o plăcere în a renunţa o vreme la pantaloni.

5.Costumul negru

În lumea afacerilor, un costum negru, cu un croi perfect adaptat siluetei este scutirea supremă de la orice eşec vestimentar. Dar la costumul negru se poate recurge cu succes şi … after business. Când apăreţi îmbrăcată într-un sacou negru şi o fustă perfectă, pe corp, veţi arăta impozant şi modern totodată. De aceea, este important să investiţi în cel mai bun costum pe care vi-l puteți permite, chiar dacă această cheltuială înseamnă mai mult decât de obicei. Nu numai că vă veţi putea baza oricând pe el, dar îl veţi putea purta separat – sacoul şi fusta – în multiple situaţii.

6.Rochia de seară

Fie că vorbim de rochia de bal sau de un model pentru cocktail, o rochie neagră este sinonim cu chic, sofisticat, stil. Iar una simplă în design dar totuşi frumoasă, care are elementul distinctiv, cum ar fi un decolteu în V sau o talie marcată, va avea acelaşi succes mereu şi mereu. Accesoriul potrivit, indiferent dacă este un șir de perle sau o pereche de balerini, va face rochia potrivită pentru black tie sau pentru ceva mai puţin formal.

7.Sacoul

Purtând un sacou elegant este un mod simplu şi sigur de a actualiza aproape orice aveţi în dulap.Ţesătura boucle şi designul clasic face această piesă nu doar atemporală, dar şi eternă. Aşa că fiţi gata să împărţiţi această piesă vetimentară cu celelalte generaţii de doamne din familie. Puteți să alegeţi sacoul pentru o petrecere cocktail, în timp ce nepoata de 20 de ani va asocial acelaşi sacou cu blugii, iar mama cu ofustă.

8.Geanta plic

Geanta de zi trebuie să rămână acasă după muncă. Aşa că în timpul festivităților de seară aveți nevoie de încă o opțiune. Geanta plic trebuie să fie suficient de mare pentru a încăpea înăuntru esențialul: banii sau cardul, rujul, telefonul şi cheile. Modelul ideal este cel dotată cu o curea lanț, pentru acele momente când ați prefera să aveţi mâinile libere.

9.Eşarfa

Nimic nu completează o rochie de seară, uenori, precum o eşarfă potrivită. La fel o ţinută casual, cum ar fi sandale, tricou şi jeans. Un șal de mătase sau cașmir este obligatoriu în dulap, mai ales că această piesă are şi un rol util când vremea este răcoroasă.

10.Sandalele metalice

Argintiu sau auriu – suficient de subtil şi sofisticat în acelaşi timp încât să meargă cu orice: de la negru la roșu, la o multitudine de modele. O înălţime rezonabilă a tocurilor este ideală pentru a putea dansa toată noapte, când este cazul.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x