Friday, March 29, 2024

Adina Buzatu, in cantonament la Sinaia pentru a slabi 3 kilograme!

Must Read
De-a lungul timpului, stilistul Adina Buzatu a descoperit beneficiile sportului. Astfel, o zi reusita incepe obligatoriu cu o ora de fitness, tenis, jogging sau inot prin care isi mentine energia la un nivel optim. De cateva luni, stilistul a descoperit sala de sport a Luminitei Nicolescu, Fit&Famous, si s-a “indragostit” de combinatiile unice de exercitii, predate de antrenoare.

Ca un “elev constiincios”, Adina Buzatu a acceptat invitatia Luminitei Nicolescu de a intra intr-un cantonament de pregatire intensa, la Sinaia.

“In general fac sport in fiecare zi, dar in cantonament am facut patru antrenamente pe zi si am tinut o dieta stricta pe baza de iaurt degresat, fructe de padure, peste proaspat la gratar si salata- toate in cantitati mici. De data aceasta, au fost doar patru zile, dar de abia astept urmatorul cantonament care va dura o saptamana. Sunt atat de constienta de beneficiile, pe care le are asupra sanatatii mele, incat sunt decisa sa-mi rup din timp si sa-mi reprogramez toate intalnirile de afaceri, doar ca sa ajung acolo”, spune Adina Buzatu care a fost insotita in cantonament de fiica ei, Sara.

“Sunt exercitii menite sa iti modeleze corpul si sa-ti transforme starea de spirit. Ma incarc cu energie si am o stare de buna-dispozitie toata ziua. Multi dintre noi privim sportul ca pe o corvoada, necesara mentinerii siluetei, dar cu Luminita devine o adeavarata placere. Iar rezultatele sunt fabuloase. In primul rand, ma simt in forma, sexy si tonica, in al doilea rand, stiu ca acum pot imbra orice tinuta pentru ca ma simt sigura pe mine”, a declarat Adina Buzatu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x