Thursday, March 28, 2024

Andreea Bălan merge cu fundul gol în luna septembrie; Moni Columbeanu a fost “fetiţa” unui locotenent al interlopului Ion Clămparu!; Bruneta Bianca Drăguşanu seamănă perfect cu Angelina Jolie

Must Read
Lucian Viziru nu vrea sa mai auda de Tania Budi! “Eu am vrut sa ma distrez cu ea! Acum sa ma lase in pace, sa stea in banca ei!”. Lucian a dezvaluit ca toata relatia lui cu Tania Budi a fost un motiv de distractie si in niciun moment nu s-a gandit la lucruri serioase. Artistul i-a transmis fostei iubite sa nu il mai agaseze cu tot felul de rautati si spune ca nu vrea in niciun fel sa mai aiba vreun tip de relatie cu Tania. “Ea a facut niste declaratii pe care eu le-am comentat ulterior. Nu am cautat scandal cu nimeni. Eu doi ani nu am mai aparut in peisajul monden, timp in care Tania a aruncat tot felul de sageti. Mie nu imi place ipocrizia. Cand vii si spui ca in relatia noastra eu am fost gelos, nu mi s-a parut normal. Mie imi place sa vorbesc despre muzica, nu sa fiu implicat in scandaluri. Eu am vrut sa ma distrez. Eu i-am spus sa nu mai incerce sa fie cine nu e pe spinarea mea”.

Andreea Balan merge cu fundul gol in luna septembrie. Andreea Balan a profitat din plin de faptul ca in a noua luna a anului termometrele arata inca peste 30 de grade Celsius. Cantareata a iesit pe strada infasurata intr-un trenci, care insa nu a ajutat-o sa-si acopere partile intime. Cand a vrut sa inchida portbagajul, blondei i s-a ridicat haina de tot, iar funduletul descoperit a atras privirile tuturor trecatorilor.

Moni Columbeanu a fost “fetita” unui locotenent al interlopului Ion Clamparu! Urcusul ei a inceput in 2003, atunci cand presa vremii a notat ca Moni a fost adusa de catre Dinu Damaschin la Bucuresti si cazata la Hotel “Bulevard”, cunoscut si ca bordel in randul interlopilor din Capitala. Acesta era condus de afaceristul Nutu Camataru. Moni a realizat inca de la inceput unde a nimerit si a insistat pe langa protectorul ei sa o scoata de acolo. Se spune ca Nutu Camataru ar fi dat ordin ca fata, de numai 17 ani pe vremea aceea, sa fie mutata de acolo. Dar aventura in lumea afaceristilor dubiosi nu s-a incheiat aici pentru Monica Columbeanu. Unul din locotenetii temutului interlop Ion Clamparu, Radu Duta, a pus ochii pe frumoasa bacauanca si a vrut sa o aiba mereu langa el.

Bruneta Bianca Dragusanu seamana perfect cu Angelina Jolie
. Asistenta lui Capatos continua sa socheze: ea si-a postat pe contul de Facebook o fotografie in care are parul negru si aranjat exact ca al Angelinei Jolie, diva de la Hollywood. Dupa ce a aparut blonda, roscata, dar si bruneta, in urma cu un an, Bianca Dragusanu pare ca intentioneaza sa isi schimbe iar lookul si aduna impresii pe Facebook despre cum i-ar sta bruneta. Fotografia o infatiseaza intr-o postura similara celei a actritei Angelina Jolie, asa cum a aratat in posterul filmului “Salt”, atat ca pozitie a corpului, cat si ca infatisare.

Mihaela Radulescu: “Cel mai mare rau pe care i-l fac Andreei Marin este ca exist! Ma mira grija ei fata de fostii mei soti, eventual ii fac cunostinta cu Elan”
. Mihaela Radulescu a declarat de la inceput ca nu se va lasa afectata de atacurile Andreei Marin Banica. Vedeta de la Antena 1 a precizat ca se distreaza cand vede crizele de isterie facute de sotia lui Banica junior. “E doar o criza de nervi care o sa-i treaca. Atacurile au fost lansate mereu de Andreea la adresa mea. Nu mai incerc sa dau replici, nu ma mai afecteaza nimic din ce spune ea. Am o viata minunata, am un copil frumos si linistit”, a declarat Mihaela la Cancan TV. “A gresit. Am vazut o Andreea nervoasa, care injura si inchidea gura unor doamne din presa”, a mai punctat ea la Kanal D. Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze ca nu intelege ce a determinat-o pe fosta zana a “Surprizelor” sa reactioneze atat de virulent.

Milionarul bulgar s-a saturat de Ramona Gabor mai repede decat spera ea! I-a facut bagajele si a trimis-o acasa a doua zi!
Aventura Ramonei Gabor pe iahtul milionarului Chavdar a fost o adevarata telenevola. Dupa ce a petrecut mai mult sub punte decat pe punte, dupa cum a dezvaluit Meme la Cancan TV, la petrecerea de pe iaht la care au fost invitate si amicele ei, Ramonei i s-a propus sa mai ramana cateva zile pe ambarcatiune, promitandu-i-se un tur al destinatiilor de lux de pe Coasta de Azur. Ajutata de sora ei, Monica, Ramona si-a fabricat un alibi beton ca sa justifice amanarea intoarcerii in tara in fata iubitului ei, Gabi Badalau. Sub pretextul unei sedinte foto, prezentata ca o oportunitate profesionala, Ramona si-a prelungit distractia pentru inca trei zile.

Jasmine despre intalnirea nocturna din hotel: “Sunt singura si nu trebuie sa dau socoteala nimanui! Fac ce vreau, unde vreau!”. Jasmine a incercat sa inlature misterul asupra intalnirii nocturne dintr-un hotel de doua stele din Bucuresti, acolo unde a fost surprinsa de paparazzii alaturi de Marinela Avadanei. Dansatoarea din buric a spus ca a mers in acea locatie pentru a rezolva anumite probleme financiare cu Marinela, dupa ce fetele au organizat un eveniment in urma cu ceva timp. Din nefericire pentru ea, Jasmine a avut niste explicatii puerile si destul de ambigue, ceea ce a lasat de inteles ca ar avea ceva de ascuns.”Sunt singura, nu dau socoteala nimanui. Ma duc unde vreau eu, cand vreau eu si cu cine vreau eu. Am ajuns la acea locatie alaturi de Marinela Avadanei pentru ca aveam ceva de impartit in legatura cu un eveniment pe care l-am organizat in trecut. Acel loc a fost ales de Marinela pentru ca ….”

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x