Friday, March 29, 2024

Andreea Raicu: “Am fumat peste 100.000 de tigari! Am spus STOP!”

Must Read
Andreea Raicu a reusit sa se lase de fumat, dupa 14 ani in care a fumat peste 100.000 de tigari. Acum, vedeta nu suporta tutunul si le interzice prietenilor sa pufaie in preajma ei.

Andreea Raicu a ajuns sa nu mai suporte mirosul si fumul de tigara, desi la randul ei a fumat pret de 14 ani. Vedeta sustine ca a consumat peste 100.000 de tigari si ca a avut suficienta ambitie de a se lasa de acest viciu fara sa apeleze la pastile sau plasturi.

Ea a ajuns acum sa le interzice prietenilor si celor cu care se intalneste sa fumeze in vecinatatea ei.

“Dupa 14 ani, timp in care am fumat peste 100.000 de tigari, intr-o zi am spus: STOP! De azi nu mai fumezi! Nu am citit carti, nu am luat pastile, n-am folosit plasturi. Am decis ca nu mai vreau sa fiu dependenta de ceva ce-mi face rau.

Nu a fost usor la inceput, dar a fost mult mai simplu decat am crezut! Nu am renuntat la nimic din ceea ce faceam pina atunci si nici nu m-am ingrasat, asta fiind una din spaimele mele cele mai mari.

- Advertisement -

Cu fiecare zi care trecea fara sa fumez ma simteam mai bine, mai increzatoare si mai mandra de mine”, a declarat ea pe blogul personal.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x