Friday, March 29, 2024

Bote i-a adus Ralucai Badulescu un tort in forma de sani! “Unii ‘moare’ si-asa n-are”; Lupte grele cu Raluca Ogica si Adrian Ropotan! Bataie in plina strada!; Milionarul Ramonei Gabor, urmarit peste tot de ghinioane

Must Read
Bote i-a adus Ralucai Badulescu un tort in forma de sani! “Unii ‘moare’ si-asa n-are”. Raluca Badulescu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar echipa de la Cancan TV i-a pregatit multe surprize. Catalin Botezatu a fost invitat de onoare, pentru ca designerul si Raluca sunt buni prieteni de foarte mult timp. Bote i-a adus cadou un tort imens in forma de sani, cu mesajul: “Altii ‘moare’ si-asa n-are”. “Te iubesc mult de tot, Cata. Toata viata mea l-am iubit si o sa-l iubesc pe Bote. Suntem prieteni foarte buni, dar nu ne-am mai vazut de mult”, a spus Raluca.

Milionarul Ramonei Gabor, urmarit peste tot de ghinioane. Vezi ce a patit! Milionarul bulgar care a trait o aventura cu Ramona Gabor la Cannes nu a avut deloc o viata linistita. Desi este plin de bani, asta nu l-a scutit de tot felul de necazuri. In vara anului trecut, omul de incredere si, totodata, garda de corp a lui Chavdar Alexandrov a murit inecat, pierdere care l-a afectat profund pe tanarul milionar. El a avut probleme si in afaceri, unul dintre hotelurile pe care le detine fiind cuprins de flacari de doua ori in decurs de numai cateva luni. Chavdar Alexandrov (35 de ani), alintat de prieteni Chocho, este un personaj celebru in lumea mondena din Bulgaria.

Lupte grele cu Raluca Ogica si Adrian Ropotan! Bataie in plina strada! Sunt tineri, sunt frumosi si, dupa cum a declarat Stelian Ogica la CANCAN TV, se iubesc enorm. Recent, insa, relatia lor a trecut printr-un impas, in momentul in care mai multi martori au declarat ca au vazut-o pe Raluca sarutandu-se cu un fost coleg din perioada liceului. La vremea respectiva, fotbalistul se afla in Rusia, acolo unde are contract cu Dinamo Moscova. Se pare, insa, ca au trecut hopul si si-au continuat linistiti relatia. Linistiti pana ieri. Sau cel putin asa sugereaza imaginile realizate de paparazzii CANCAN in parcul Herastrau. Desi se aflau in public si, datorita notorietatii, erau in centrul atentiei adultilor, dar si a copiilor iesiti la joaca, cei doi si-au permis cateva gesturi din categoria celor violente. Ieri, in jurul orei 13.30, Raluca si Adrian se aflau in cautarea unui restaurant in care sa ia pranzul, iar fotbalistul s-a infipt in “coama” iubitei lui si a inceput sa o paruiasca.

Matusica Ramonica nu si-a uitat nepotica! I-a adus Irinei un cadou din America! Recent intoarsa din Statele Unite, de la sora ei, Monica, Ramona Gabor a dat o fuga la gradinita la care merge Irina si i-a dus nepotelei ei un cadou. A facut-o insa in timpul programului, pentru a fi sigura ca o gaseste pe fetita. Ramona Gabor are nostalgii dupa perioada in care era bona nepotelei ei Irina, cu care isi petrecea foarte mult timp. Recent intoarsa de la sora ei, din Statele Unite ale Americii, ea nu a rezistat foarte mult pana sa-i faca o vizita fetitei lui Irinel Columbeanu si a Monicai. Dar cum Irinuca se afla acum in custodia tatalui, singura posibilitate pentru Ramona sa o vada era in timpul programului de la gradinita. Paparazzii CANCAN au surprins-o pe sora Monicai ieri, cand a vizitat-o pe nepoata ei.

Logodnicul lui Beatrice Tican a facut inchisoare pentru complicitate la santaj, iar acum isi incearca norocul in actorie! Van Damme va juca alaturi de un fost puscarias! Daniel Neacsu, logodnicul lui Beatrice Tican, a semnat un contract cu echipa lui Van Damme si urmeaza sa interpreteze un rol de gangster in filmul de actiune “Six Bullets”, in care actorul american detine rolul principal. Inainte insa de a visa la un astfel de noroc profesional, Daniel a avut ceva probleme cu legea, consemnate in prezent in cazierul sau. Desi initial refuzase oferta de a realiza o serie de cascadorii in filmul “Six Bullets”, barbatul care l-a inlocuit pe cantaretul Pepe in inima brunetei Beatrice Tican va juca alaturi de Van Damme. Rolul de gangster pe care l-a obtinut in acest film de actiune si pe care il va interpreta pe platourile de filmare din Franta, la finele lunii noiembrie, nu-i este tocmai strain lui Neacsu, cunoscut in lumea interlopa drept Dan Cioara.

Daniel Robu este indragostit de un medic estetician: “Mi-as dori o familie”
. Daniel Robu a povestit ca a intalnit-o pe Dana la o emisiune TV si ca de atunci au ramas impreuna. “Mi-as dori o familie, este momentul sa se intample acest lucru, dar vom vedea ce va fi. Imi doresc foarte mult si un copil”, a declarat Robu. Acesta a mai spus ca ia in calcul si posibilitatea de a se muta cu iubita sa in America, dar ca, deocamdata, nu este nimic concret. “Poate o sa ne stabilim acolo, nu se stie niciodata. Prietena mea nu exclude nici ea acest lucru. Din pacate, daca se va intampla asta, ea nu va putea sa profeseze din primul moment in State, avand in vedere ca diploma de medic nu este recunoscuta acolo. Va trebui sa mai faca niste cursuri”, a spus cantaretul. Contactata de reporterii CANCAN, Dana a confirmat relatia cu Daniel Robu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x