Thursday, March 28, 2024

Castigati imediat bani cu siteul sau blogul dvs

Must Read
Inscrieti-va in programul de parteneriat publisher si incepeti sa generati profituri din siteurile dvs incepand de astazi. Adserve publisheri sunt partenerii nostrii inregistrati care afiseaza Adserve reclamele advertiserilor in siteurile detinute. Puteti castiga 25% din rata per clickuri din siteurile dvs.

Unităţi de afişare bannere personalizabile ca dimensiuni

Crearea de unităţi flexibile şi elegant de anunţuri potrivite cu design de site-ului/blog-ului dvs. Personalizaţi aspectul de unităţilor dvs. de anunţuri, cu câteva clicuri de mouse de la panoul de control. Puteţi alege să afişa anunţuri text sau anunţuri banner (sauambele).


  • Publisheri – webmasteri sau detinatori siteuri.
  • Castigati imediat bani cu siteul sau blogul dvs prin Cont Publisher.
  • Crearea de unităţi elegante şi moderne de afişare anunţuri/bannere care se potrivesc desigului site-ului sau blog-ului dvs.
  • Afisati pe siteul dvs reclame legate de continutul siteului pentru a castiga din clickurile trimise de pe siteul dvs.
  • Adserve.ro – Sistem de reclama online pay per click.
  • Publicati reclame in reteau Adserve.ro Cont advertiser.
  • Faceti publicitate cu anunţuri text şi banner orientate spre publicul de nişă, cu un control complet cu privire la rata de click şi buget.
  • Prezentarea unui sistem eficient de cost de publicitate în care trebuie să plătiţi doar pentru clicuri legitime pe anunţurile dvs..


Adserve va permite sa creati codul specific de afisare a reclamei pentru motorul dvs de cautare. Cand oamenii efectueaza o cautare, reclame text sau banner relevante pentru cuvantul cheie cautat pot aparea alaturi de rezultatele cautarii.

- Advertisement -
Adserve colaboreaza cu toate tipurile de siteuri web. Adserve va identifica in mod automat continutul si subiectul paginii web detinute de catre dvs si va afisa reclamele relevante. Vizitatorii dvs vor gasi aceste reclame ca fiind foarte utile.

Cu ajutorul Adserve puteti selecta reclamele si siteurile concurentilor dvs. Acest lucra va ajuta sa preveniti afisarea acestora. Puteti seleta siteurile care sa fie excluse de fiecare data cand veti crea o noua unitate de reclame.

Retragere rapida a banilor prin PayPal sau Transfer bancar. Solicitati retragerea de fonduri cand ati ajuns la limita minima si cererea dvs. va fi procesata rapid prin Paypal sau Ordin de Plata prin banca.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x