Thursday, March 28, 2024

Ce purtăm în sezonul toamnă-iarnă 2012-2013

Must Read
Sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 a venit, uşor uşor s-a instalat frigul şi suntem nevoite să scoatem la purtare garderoba de toamă şi automat ne vine în gând dacă ţinuta pe care o avem în şifonier mai este la modă anul acesta.

Toamna este anotimpul frumuseţii, strălucirii şi al eleganţei. Ca să punem în evidenţă caracteristicile acestui sezon luxuriant şi plin de energie, multe dintre noi, femeiele, invadăm magazinele de haine şi încălţăminte pentru a achiziţiona ţinuta potrivită acestui anotimp care să fie în ton cu moda şi stilul dorit.

Rochiile tricotate şi dresurile colorate sunt vedetele acestui sezon toamnă-iarnă 2012-2013, Rochiile tricotate sunt ideale toamna, în zilele răcoroase, dar dacă nu îţi plac şi pielea ta este sensibilă la lână, poţi găsi modele la fel de şic din alte materiale.

Culorile neutre precum griul, negrul şi mai ales albul nu se demodează niciodată, iar dacă nu vrei să ai o ţinuta prea ştearsă, regula spune că o astfel de ţinută poate fi oricând asortată cu accesorii cât mai colorate, de tip statement sau handmade.

Se poartă foarte mult catifeaua raiată. Pantaloni, fuste sau jachete din acest material poţi găsi deja în magazine. Stilul sport-şic, inspirat din hainele folosite pentru sporturile de munte, are mare cautare în acest sezon.

- Advertisement -

Ca noutate sunt jachetele “handmade”, mai exact tricotate şi cu lungimi ce variază de la foarte scurt la foarte lung.

Se ştie că eşarfele te pun în valoare. Orice culori, mai ales cele sidefate, merg cu ţinutele de toamnă. Alege eşarfele lungi, boeme, care să-ţi scoată feminitatea în prim-plan atunci când porţi o geacă de piele rock sau o pereche de jeanşi rupţi, care sunt în mare vogă.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x