Friday, March 29, 2024

Colecţie noua de cizme toamnă-iarnă de la Il Passo

Must Read
Am o relatie de iubire si ura cu incaltamintea din piele. Vara, cand soarele straluceste si imi incalzeste degetele, sunt o adevarata fiica a Naturii si imi incalt picioarele doar in materiale eco, in sandale usoare din panza si in. Insa iarna, oh, iarna, se schimba total foaia.

Chiar daca mi-ar placea sa gasesc in magazine materiale eco la fel de performante ca si pielea naturala, nu pot sa nu ma bucur atunci cand, intr-o zi friguroasa de iarna, imi pun picioarele la adapost intr-o pereche de incaltaminte perfect captusite.

Pentru ca, m-am convins, nimic nu te protejeaza mai bine de frig intr-o zi de iarna decat o pereche de cizme din piele naturala.

Tot scotocind adresa de e-mail, am descoperit ceva ce mi-a atras atentia: noile colectii de accesorii de la Il Passo. Am fost cucerita de multe dintre modelele de cizme din colectia iarna, asa ca m-am hotarat sa vi le impartasesc si voua.

Toate aceste perechi de cizme sunt din piele naturala (chiar si cele lungi cu model animal print), ceea ce nu m-ar incanta foarte tare daca iarna ar fi ceva mai blanda, dar, altfel, cred ca sunt binevenite.

- Advertisement -

Preferatele mele sunt cizmele din piele maro cu model dantelat in partea de sus si un siret decorativ la spate, insa nu le-as spune nu nici cizmelor negre pana la genunchi, din piele lacuita pe laba piciorului si cu model matlasat de la glezna in sus.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x