Friday, March 29, 2024

Cum sa fii mai slaba de sarbatori in 6 pasi simpli

Must Read
In mod sigur te incadrezi in randul doamnelor care se gandesc serios sa inceapa o dieta pentru a arata bine de sarbatori. Pana acum ai mancat ceva mai mult decat ti-ai fi dorit, asa ca a venit momentul sa iei masuri pentru sezonul rece?

Ceea ce trebuie sa stii este ca poti apela la cateva trucuri minune pentru a slabi instantaneu. Totul sta in alegerile vestimentare, in pantofi si intr-o serie de trucuri de infrumusetare.

Inainte de a te infometa sau a merge la sala in fiecare zi a saptamanii pentru a arata de minune la cinele de Craciun sau Revelion, citeste cateva sfaturi urile.

1. Poarta negru

Negrul este un soi de minune a modei care nu face decat sa subtieze, sa subtieze si sa tot subtieze. Fie ca alegi pantaloni, fie ca iti indrepti atentia catre partea superioara a tinutei, aceasta nonculoare este cea care ta va ajuta sa reduci instantaneu cateva numere. Nu uita, negrul este cel mai bun prieten al tau, mai ales ca este asociat cu eleganta clasica.

- Advertisement -

2. Poarta pantofi cu toc

O pereche de pantofi, ghete sau cizme cu toc iti vor lungi picioarele, iti vor oferi o postura frumoasa si te vor subtia.

3. Cumpara lenjerie modelatoare

Poate ca aspectul ei nu este tocmai magulitor, insa efectele pe care le are asupra infatisarii sunt de milioane. Preturile sunt variate, insa merita sa investesti intr-un articol modelator pentru evenimente speciale.

4. Alege decolteul in V

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc unele femei sa arate minunat cu toate ca tu iti aminteai de o silueta nu foarte placuta a lor? Fii putin mai atenta la ceea ce poarta si vei observa, probabil, ca au optat pentru un decolteu in V.

5. Invata cateva tehnici de machiaj

Machiajul de contur te va ajuta sa-ti luminezi tenul si sa folosesti umbre pentru a-ti remodela forma fetei. Achizitioneaza o trusa semiprofesionista si urmareste tutoriale pe internet pentru a invata sa-ti pui in valoare frumusetea naturala si sa scapi de aspectul pufos.

6. Bronzeaza-te

Bronzul fals are darul de a te subtia, asa ca poti merge la solar pentru a capata putina culoare. Daca esti circumspecta in ceea ce priveste modul in care afecteaza solarul pielea, incearca bronzul organic sau o crema speciala. Important este sa scapi de albul aproape translucid al pielii si sa nu exagerezi. Nu ar fi tocmai placut sa capeti un aspect portocaliu, care se le atraga atentia restului de musafiri.

Nu in ultimul rand, aminteste-ti ca increderea este cel mai de pret accesoriu pe care il poti purta. Indiferent de tinuta, o atitudine placuta si un comportament corespunzator te vor transforma in cea mai atragatoare persoana de la petrecere.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x