Friday, March 29, 2024

Cum sa te epilezi in nas/urechi

Must Read
Pentru ca un barbat adevarat tine la detalii si femeile le observa, Remington iti aduce solutia: aparatul de tuns pentru nas si urechi Duo. Are capete intersanjabile pentru firele din nas si urechi, dar si un altul pentru zone dificile. Il poti folosi si in mediu umed sau sub jet de apa.

Aparate de tuns Remington Professional (click aici)

Pentru barbatii care doresc sa beneficieze de tehnologie de prima mana combinata cu design modern si confort. Aceste produse sunt echipate cu lame cu invelis Advanced Ceramic si functie de autoascutire – pentru rezultate profesionale.

Umed sau uscat

Acest produs poate fi utilizat atat umed cat si uscat deoarece dispune de protectie speciala contra umezelii. in plus este foarte usor de mentinut curat – detaseaza captele si curata-l cu apa calda pentru a indeparta reziduurile de par.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x