Friday, March 29, 2024

Modele de rochii pentru Revelion – Tendinte in moda pentru noaptea de Revelion

Must Read
Daca aveti de gand sa iesiti in noaptea de Revelion in acest an si daca esti printre acele femei care vor mereu sa fie in trend, atunci cu siguranta ai nevoie de cateva idei de modele de rochii de seara care sunt la moda.

Personal consider ca este normal sa porti ceea ce te si avantajeaza, dar fiind o seara speciala, seara de la trecerea spre Nou An, si daca tot vrei sa-ti cumperi ceva nou, de ce sa nu alegi din modele de rochii de seara in tendinte?

Un aspect deosebit pentru noaptea de Revelion 2012 iti va crea starea de spirit pentru anul viitor. Este intr-adevar foarte importanta si coafura si machiajul, dar desigur rochia va face diferenta.

Magazine recomandate de catre noi:

Una dintre cele mai populare modele de rochii pentru petrecerea de Revelion sunt cele stralucitoare si acest lucru este unul normal avand in vedere ca sarbatorim trecerea intr-un an nou. Fie ca veti alege o rochie cu paiete, cu margele sau cu cristale swarovski, cu oricare veti fi la moda, doar trebuie sa va asigurati ca este un model care va avantajeaza ca si croiala.

De asemenea, in tendinte pentru noaptea de Revelion vor fi si rochiile sexy si feminine, mulate pe corp, cu un umar gol, cu decupaje, negre, in combinatie alb-negru, in culori uni si vii sau in imprimeu animal print.

- Advertisement -

Uita-te mai jos la cele cateva modele de rochii de seara, pentru a te inspira in alegerea viitoarei tale rochii pentru noaptea de Revelion 2012. Iti doresc sa fii cat mai stralucitoare, iar privirile care te intereseaza sa fie atintite pe tine!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x