Friday, March 29, 2024

Modele pantofi 2013

Must Read
Cele mai tari colectii de la New York Fashion Week, pentru primavara 2013.Evenimentul anului in materie de moda, New York Fashion Week, a scos la iveala tendintele pentru 2013 in materie de moda.

Daca la capitolul imbracaminte lucrurile par sa fie destul de clare, majoritatea creatorilor de moda axandu-se pe un aspect cat mai feminin pentru 2013, la capitolul pantofi lucrurile au evoluat intr-o cu totul alta directie.

Astfel, se pare ca in 2013 femeile sunt incurajate sa fie cat mai deschise la minte in legatura cu pantofii alesti.
Pentru primavara 2013 sunt propuse modele de pantofi sexy cu toc inalt, diferite tipuri de sandale si pantofi cu toc gros care scot in evidenta gamba unei femei.

Creatori precum Alexander Wang, Diane Von Furstenberg, Peter Som, Jason Wu, Prabal Gurung, Suno, Victoria Beckham, Thakoon, Altuzarra si Kate Spade au pus in scena modele fabuloase de pantofi pentru primavara 2013.

Alexander Wang
Diane Von Furstenberg
Peter Som
Jason Wu
Prabal Gurung
Suno
Thakoon
Altuzarra
Kate Spade
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x