Friday, March 29, 2024

Salopete în tendinţe pentru vara

Must Read
Una dintre piesele mele preferate pentru acest sezon sunt salopetele. Acest obiect vestimentar îmi aduce aminte de copilărie, fie că este cu fustă sau pantalon, scurt sau lung. Mai jos vei face cunoştinţă cu salopetele în tendinţe pentru vara 2012.

Salopetele sunt şic, fără să depui prea mare efort, pot fi purtate atât ziua, cât şi noaptea, la un eveniment glam, însă cel mai bine vin pe femeile care se folosesc de picioare ca un atuu pentru grătarele în stil american.

Magazine recomandate de noi:
La Femme
; StoreFashion ; B-mall.ro ; FashionShoes ; COMODO ; Readytowear

Dacă vrei să alcătuieşti o ţinută elegantă, atunci poţi opta pentru salopete cu imprimeuri sau din materiale precum saten – chiar dacă arătă ca o pijama şi ele sunt în tendinţe – însă dacă optezi pentru ceva casual, din denim, ai grijă să nu arăţi ca un fermier cu accesorii funky.

Multe modele de salopete îţi rezolvă şi problema bluzei, însă în cazul celor „vintage” cu partea de sus mai mică, atunci optează pentru tricouri în dungi, bluze din voal transparent sau chiar noile bustiere.

Salopeta nu este o tendinţă nouă, ea a luat amploare între deceniile ’70-’80, apoi au fost adoptate de copii şi femei gravide, iar de vreo doi ani pasarela le-a readus în prim plan cu ajutorul denim-ului, însă în 2012 celebrităţile le-au adoptat chiar şi pe covorul roşu.

- Advertisement -

Nimic nu spune “urban look” mai bine decât o salopetă, iar în galeria foto de mai jos vei vedea diferite tipuri printre care şi:

  • Salopeta scurtă, retro din denim
  • Salopeta trei sferturi
  • Salopeta elegantă cu un umăr gol
  • Salopeta glamour cu decolteu adânc în V
  • Salopeta lungă “all white”

Printre celebrităţile care au adoptat salopeta în viaţa de zi cu zi se numără Katie Holmes, Selma Blair, Alexa Chung sau Lindsay Lohan, iar pe covorul roşu surorile Kardashian şi Cameron Diaz au dat clasă.

Cum să porţi salopeta verii 2012:

  • Celebrităţile ne arată cel mai bine cum poţi purta această tendinţă: cu o bustieră sau o bluză simplă, însă cu tocuri: platforme.
  • Dacă nu eşti convinsă că poţi purta o salopetă la un eveniment mai glam, adaugă un sacou alb sau nude pe deasupra.
  • Mergi cu încredere pe look-ul „all black” şi când vine vorba despre salopete, însă ai grijă dacă vine cu pantalon lung, să nu fie prea mulat. Dacă vrei ceva îndrăzneţ, poţi să mergi un pic mai departe cu o salopetă din saten.
  • Pantalonii largi, ca de beduin, sunt şic dacă achiziţionezi salopeta într-o culoare pastelată şi o accesorizezi cu un colier XXL.
  • Salopetele au o alură jucăuşă, de adolescentă şi ţine minte că vin mult mai bine pe un corp slab.

Un singur lucru mai trebuie să ai în vedere: bărbaţii nu consideră salopeta o tendinţă sexy, însă sunt sigură că tu îi poţi convinge.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x