Thursday, March 28, 2024

Tinute casual toamna iarna

Must Read
Sezonul rece isi face simtita prezenta prin temperaturile scazute din ultimile zile ale acestei luni, insa acest lucru nu trebuie sa ne impiedice sa ne imbracam in tinute cat mai fashion recomandate de designeri. Dupa cum stiti, multe dintre noi prefera combinatiile casual dintre blugi, jachete din piele si botine pentru a ne feri de frigul de afara.

Magazine recomandate: B-mall.ro ; Readytowear.ro ; comodo.ro

Daca pana acum blugii nu intrau in vestimentatia doamnelor, acum ocupa un loc important pe podiumurile cele mai importante din lume. Fie ca alegeti modelele de blugi evazati, pana sau skinny impreuna cu o pereche de pantofi cu toc va veti pune in evidenta silueta.

In acest sezon toamna – iarna printre ultimile trenduri in materie de haine dama se numara tinutele casual promovate de vedetele internationale. De aceea ne-am gandit sa iti prezentam cateva combinatii preferate de acestea pentru a te putea inspira in zilele in care vrei sa faci senzatii cu tinuta ta.

Tinute casual cu influente masculine

In aceasta toamna sacourile sunt un must-have inpus de designeri. De aceea puteti sa creati o tinuta rapida cu ajutorul unui sacou lejer, blugi skinny si o pereche de pantofi cu toc pentru a va pune in evidenta feminitatea. Nu uitati de accesorii, fie ca alegeti bijuterii cat mai mari, ochelari de soare sau o geanta supradimensionala totul este permis.

Imbracaminte in culori puternice

Chiar daca toamna este un sezon al culorilor reci, de aceasta data va sunt permise si culorile puternice de galben-mustar, caramiziu, oranj, sau rosu. De asemenea pantofii si gentile din lac sunt in atentia multor creatori de moda.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x