Thursday, March 28, 2024

Patuturi pentru copii

Must Read
Momentul in care afli ca esti insarcinata starneste in tine un sentiment si un simt puternic de mama mai ales daca este primul copil in familie. De atunci pana la nasterea bebelusului toate gandurile tale stau numai la el, mergi la cumparaturi, te gandesti cum sa amenajezi camera, ce nume sa ii pui si daca este fetita sau baietel.

Odata ce ai aflat sexul copilului, incepe goana de cumparaturi, de la hainute, jucarii, mobila, lenjerii, patut pana la carucior si biberoane. In primii ani din viata cel mai important lucrul este patutul deoarece cea mai mare parte din timp copilul si-l petrece dormind pentru a se putea dezvolta sanatos.

Gama de modele de patuturi copii de pe piata este una destul de vasta putand opta pentru patuturi din lemn de diferite modele sau din metal care poate fi pliabil si transportat mult mai usor in alte locuri noi.

In momentul in care bebelusul are camera lui este indicat un patut din lemn fie in forma unei jucarii din desene animate sau unul clasic cu o saltea confortabila si antibacteriana pentru bebelusi. Insa, daca copilul nu are camera lui proprie este indicat un carucior din metal deoarece acesta poate fi mutat mult mai usor chiar si de mama fara ajutorul tatalui.

In plus, patuturile pliabile din metal sunt mult mai avantajoase la pret deoarece iti ofera salteaua de dormit perfecta pentru bebelusi si geanta de transport al patutului. Beneficiati totodata de masuta de schimbat bebelusul si buzunar lateral de depozitare a lucrurilor.

- Advertisement -

Consultati-va cu persoana iubita si alegeti cel mai avantajos si confortabil patut de dormit pentru copii. Comanda online AICI

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x